Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Masz rację, ale chce znać opinie innych z jednego powodu : To co mi i mojemu mężowi sie podoba może być krzywdzące dla dziecka. Nie chce aby był kolejnym Jakubem, ale nie chce też aby w przyszłości wstydził sie imienia
U mnie wizja dla dziewczynki ewoluowała. Mąż nadal twierdzi, że ma być Lena (uwielbiam! Ale ta popularność...), ale spodobało mu się też Karina. Będziemy więc pewnie czekać do narodzin i zobaczymy co bardziej pasuje Hubert pozostaje niezmienny
Lena tez mi sie podoba ale dopiero zaczynam sie zastanawiać.. A dla chłopaka Sebastian na przykład.. Dobrze ze jeszcze duzo czasu
Mój mi wczoraj powiedział ze by chciał Dominika/Dominik .. Nie obrażając nikogo nienawidzę tego imienia, mam ciotkę Dominikę i ja unikam wszystkimi sposobami i stanowczo mu mowię nie to sie obraził Eh faceci..