reklama
sann91
Fanka BB :)
Zuzzi tak w Polsce... niestety matka nie jest do końca normalna... Już ma jedno dziecko które wg wszystkich jest normalne ale ona od urodzenia uważała że mały jest uposledzony... :-/
bunia15
Fanka BB :)
To moja kuzynka jak rodziła drugiego synka to nazwała go Aaron.. A oni w Irlandii mieszkają.. A jej pierwszy syn moj chrześniak to Adrian..
A u nas Sebastian chyba juz naprawde zostanie bo juz wszystkim mówimy ze takie imię wybraliśmy i ogólnie pasuje nam bo nazwisko jest krótkie wiec imię dłuższe i git [emoji7] a na drugie moj chce po swoim ojcu Tadeusz.. Czemu nie, przy pierwszym synu tez chciał (bo jego ojciec nie żyje juz z 16 lat) ale jego była żona sie nie zgodziła a dla mnie to wiecie, jak mu zależy to tez jego syn woec czemu nie..
A u nas Sebastian chyba juz naprawde zostanie bo juz wszystkim mówimy ze takie imię wybraliśmy i ogólnie pasuje nam bo nazwisko jest krótkie wiec imię dłuższe i git [emoji7] a na drugie moj chce po swoim ojcu Tadeusz.. Czemu nie, przy pierwszym synu tez chciał (bo jego ojciec nie żyje juz z 16 lat) ale jego była żona sie nie zgodziła a dla mnie to wiecie, jak mu zależy to tez jego syn woec czemu nie..
reklama
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
Bunia fajnie, że dacie na drugie po ojcu męża, to na pewno dla niego ważne. My gdybyśmy mięli chłopaka to byłby Sambor i na drugie po ojcu mojego Piotr, bo właśnie wiem, że to byłoby dla niego istotne.