reklama
Ja chce jakies imie ktore i w es i w pl podobnie sie pisze i podobnie brzmi. Mieszkam w es i mysle ze tutaj juz zostane szczegolnie ze moj maz to hiszpan. Ale nigdy nie wiadomo jak sie zycie potoczy a byc moze kiedys dzieciaki beda chcialy w pl studiowac czy pracowac.
Dla chlopaka mysle na Hugo albo Bruno. Podobalo mi sie Eric ale chyba nie przejdzie bo moj enek bedzie na nie.
A dla dziewczynki podoba mi sie: Liliana, Emma, Gabriela i jeszcze kilka innych. Generalnie wydaje mi sie ze dla dziewczynki bedzie trudniej wybrac bo wiecej mam do wyboru :-)
Dla chlopaka mysle na Hugo albo Bruno. Podobalo mi sie Eric ale chyba nie przejdzie bo moj enek bedzie na nie.
A dla dziewczynki podoba mi sie: Liliana, Emma, Gabriela i jeszcze kilka innych. Generalnie wydaje mi sie ze dla dziewczynki bedzie trudniej wybrac bo wiecej mam do wyboru :-)
anney
Fanka BB :)
Hugu, bruno, lila, emma super! I hiszpaaaaaniaaaaaa:-)Ja chce jakies imie ktore i w es i w pl podobnie sie pisze i podobnie brzmi. Mieszkam w es i mysle ze tutaj juz zostane szczegolnie ze moj maz to hiszpan. Ale nigdy nie wiadomo jak sie zycie potoczy a byc moze kiedys dzieciaki beda chcialy w pl studiowac czy pracowac.
goosiak16
Zaangażowana w BB
U mnie tez Lilianna rządzi 
reklama
anney
Fanka BB :)
moja bratanicą to wlasnie liliankowa lili, cudne dziewczę.Anney te imiona to wcale nie takie hiszpanskie. No moze Hugo bo dosyc czesto ostatnio slysze tutaj to imie.
Liliana jest pierwsza na mojej liscie. Wolalabym na nia Lili :-)