reklama
maartuszkaa89
Fanka BB :)
A do nas zadzwoniła ciotka mojego męża z wiadomością że wybrała imię dla małego (Dorian) chociaż doskonale wie że od początku jesteśmy zdecydowani na Tymka...
kasietta
Fajna ciotka - jakieś guru, wyrocznia? Masakra
maartuszkaa89
Hehe no chyba jest przekonana że liczymy się z jej zdaniem, na odczepnego powiedziałam żeby pośpieszyła swojego syna do roboty to będzie mogła przebierać w imionach dla wnuka i tak się skończyła rozmowa ale ciśnienie mi podniosła..
Niezle hehe ja miałam to samo z ukochana teściowa haha krytykowała każde imię jakie nam przyszło na myśl a moj od razu zmienial zdanie co do imienia jak tylko kochana mamusia mie zaakceptowała :[ jak słyszałam ze moj z nią gada to sie gotowałam
I tak mnie denerwowała ze uparłam sie i postawiłam na swoim i wybrałam imię które najbardziej krytykowała specjalnie dla niej

I tak mnie denerwowała ze uparłam sie i postawiłam na swoim i wybrałam imię które najbardziej krytykowała specjalnie dla niej
Ostatnia edycja:
loveboiled
Pupui a wy jakie imię wybraliście?
Borysiatko
Mojej mamie na początku nie podobało się Lila, ale nie słyszałam jakiś uwag od niej. A teściowa bała się pewnie wtrącać, o M to imię wybrał i by pewnie jej dobitnie powiedział gdzie ma jej zdanie.
reklama