Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Coraz bardziej popularne robi się to imię, w zeszłym roku, 2 moich znajomych nadał tak dzieciom na imię. Mnie forma Maksiu mało się podoba, ale zakochałam się jak jedni skracają Maksymiliana Makusiem!A to zacznęChłopiec Maks już postanowione! Dziewczynka to większy problem. Tak krążymy między Laurą albo Nadią, ale nie jesteśmy jeszcze przekonani do żadnego
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Imiona naszych dziadków wracają do łask i przestają być "wsiowe". Podoba mi się ten trend.Mi za to bardzo podobają się stare imiona . Mój pierwszy syn to Franciszek Tadeusz. Jak teraz będzie syn to albo Antonii albo Stanisław. Dziewczynka Antonina. Już się przeniosłam na wątek @M@gda
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha też fajnieCoraz bardziej popularne robi się to imię, w zeszłym roku, 2 moich znajomych nadał tak dzieciom na imię. Mnie forma Maksiu mało się podoba, ale zakochałam się jak jedni skracają Maksymiliana Makusiem!
Helena mi się zawsze podobało, wzięłam sobie na bierzmowanieHelenka , Anielka <3 chciałabym mieć córkędla odmiany
![]()