reklama

Imionka dla Naszych POCIECH :)

• Starter tematu Starter tematu Anulka198424
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Patrycja, ja bym bardzo chciała zeby córcia tak miała na imię, ale maż jeszcze sie waha :-) Imie rzeczywiscie ma w sobie mnóstwo uroku :-)

Co do dziewczynek to Hania jest super ! Znam Hanie- i wszystkie to fajne kobietki.
Z Alicją mam niestety nieprzyjemne skojarzenia.

No, ale jak ten nasz syn się będzie nazywał :( ??? Olaf chyba jednak nie do końca nam pasuje.
Chyba raczej Mateusz. Nad Błażejem też myślałam, ale żadne nie przekonuje mnie jeszcze w 100 %.

A mi sie dla dziewczynki bardzo podoba imie Nadia,ale niemoge przekonac do tego imienia mojego faceta,w sumie to jeszcze niewiem napewno czy to dziewczynka ale to imie bardzo mi sie podoba ,a dla chlopca to jeszcze do konca nawet niemyslalam nad imieniem ,bo caly czas uchwycilam sie tej mysli ze to corcia ,a jak bendzie synus to tez fajnie,nad powaznym wybieraniem imienia pomysle jak na 100 % juz bende wiedziala plec

witam, ja juz wiem ze bedziemy mieli dziewczynkę i dajemy na imię Nadia co oznacza nadzieja. zreszta wszyscy mamy inne imiona ja mam Paula, narzeczony ma Roger , jest polakiem , a synek ma Alan.:-)

Teska a ja jestem pewna ze bedziesz miec coreczke. Ja w 1 ciazy wybieralam glownie imiona dla dziewczynki, czulam ze to ona i tak bylo. Teraz tak samo tylko z imionami i wyprawka dla chlopca i tez moje przeczucie sie potwierdzilo. Mysle ze jest cos takiego jak to przeczucie kobiety w ciazy wiec spokojnie mozesz wybierac dziewczece imionka:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry