reklama

Imionka dla Naszych POCIECH :)

• Starter tematu Starter tematu Anulka198424
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Psocia mi mama tez opowiadala ze chciala dla synka Dawid i babki z takim samym tekstem wyjechały nie przejmuj sie Wam ma sie podobać :) śliczne imie tez myslalam na nim ale Gracjan zostaje ewentualnie drugie Igor. Nie miałysmy z moim problemu z wyborem:)

reklama
Anulka, ja nie mam z tym najmniejszego problemu, nie jestem antysemitką, przeciwnie, szanuję Żydów i każdego człowieka innego wyznania, niż moje, dlatego takie gadanie mnie tylko śmieszy;))) A co drugiego imienia, to my nie dajemy, bo jest trzech świętych Dawidów, kanonizowanych przez Jana Pawła II.

Ostatnia edycja:
A my jeszcze nie pojeliśmy decyzji co do imienia. Na dzień dzisiejszy wszyscy (tzn. ja, mąż i Paulika) zgadzamy się na Maję. Moje typy Lena i Pola nie podobaja się mężowi, a jego Emilka nie bardzo mi pasuje. Ale wszystko może się zmienić jak maleństwo będzie już na świecie. Paulince też wybraliśmy imię jak juz była z nami.

reklama
A my jeszcze nie pojeliśmy decyzji co do imienia. Na dzień dzisiejszy wszyscy (tzn. ja, mąż i Paulika) zgadzamy się na Maję. Moje typy Lena i Pola nie podobaja się mężowi, a jego Emilka nie bardzo mi pasuje. Ale wszystko może się zmienić jak maleństwo będzie już na świecie. Paulince też wybraliśmy imię jak juz była z nami.
to były nasze typy jakby była dziewczynka . a starsza córcia to Maja

a u nas będzie FILIPEK

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry