Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam implant nie mam miesiączek nie mam żadnych objawów poza tylko jednym (mąż się mnie zaczał bać) hahaha a tak serio mam tylko jakieś wahania nastroju ale do opanowania i tylko w momencie jak powinnam mieć miesiączkęczy są tu jakieś kobiety, które mają założony implant antykoncepcyjny? W listopadzie rodzę, będzie to moje drugie dziecko i nie planuje kolejnego. Wcześniej miałam założoną wkładkę levosert ale mimo wszystko gdzieś z tyłu głowy zawsze siedziało "cz czasem się nie przesunęła" albo coś w tym stylu. Implant wczepia się pod skore i wydaje mi się, że jest bezpieczniejszy pod tym kontem.
Myślę ,że autorka posta przez prawie 8 lat poradziła sobie z tym tematemJa mam implant nie mam miesiączek nie mam żadnych objawów poza tylko jednym (mąż się mnie zaczał bać) hahaha a tak serio mam tylko jakieś wahania nastroju ale do opanowania i tylko w momencie jak powinnam mieć miesiączkępozatym jestem zadowolona
Masz implant od 8 dni i już piszesz, że nie masz miesiączek?Ja mam implant nie mam miesiączek nie mam żadnych objawów poza tylko jednym (mąż się mnie zaczał bać) hahaha a tak serio mam tylko jakieś wahania nastroju ale do opanowania i tylko w momencie jak powinnam mieć miesiączkępozatym jestem zadowolona
Zapewne tak jestem tu id dziś i dopiero 9garmelam daty postów hehMyślę ,że autorka posta przez prawie 8 lat poradziła sobie z tym tematem.