Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Naprawdę lekarz stwierdził, że plamienie to dobry znak?Ja miałam dosłownie parę kropelek, bardziej brązowy odcień i też niteczki i miałam takie plamienia jeszcze pare razy w pierwszych 2 tygodniach po implementacji. Lekarz mówił, że to dobry znak
Też mnie to zaskoczyłoNaprawdę lekarz stwierdził, że plamienie to dobry znak?![]()
Mam nadzieję, bo inaczej ten lekarz swój dyplom wygrał w kinder niespodzianceTeż mnie to zaskoczyłomoże coś źle zrozumiała?
Uczył się razem z panią farmaceutką [emoji6]Mam nadzieję, bo inaczej ten lekarz swój dyplom wygrał w kinder niespodziance [emoji2368]
Ja miałam dosłownie parę kropelek, bardziej brązowy odcień i też niteczki i miałam takie plamienia jeszcze pare razy w pierwszych 2 tygodniach po implementacji. Lekarz mówił, że to dobry znak
Ja miałam dosłownie parę kropelek, bardziej brązowy odcień i też niteczki i miałam takie plamienia jeszcze pare razy w pierwszych 2 tygodniach po implementacji. Lekarz mówił, że to dobry znak
A ile trwało? Ja właśnie szukam, która miała podobnie... Ja w niedzielę w ciągu kilka godzin miałam plamienie najpierw czerwone nitki po godzinie - dwóch brunatne i na koniec jasno różowy śluz. Zastanawiam się czy to mogło być plamienie implantacyjne. Nigdy wcześniej tak nie miałam.U mnie plamienie implatacyjne to było jednorazowy śluz zabarwiony niteczkami krwi jasno różowy, taki jakby nawet beżowy. Dwa dni po tym bhcg 42.