bleucoco
Fanka BB :)
Trochę wcześnie jak na @, ale dopóki nie ma krwi jest nadzieja! Trzymam kciukiDziękuję dziewczyny za wszystkie Wasze odpowiedzi. Dziś już zaczął mnie boleć brzuch jak na okres, więc myślę że to raczej nie implantacja :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trochę wcześnie jak na @, ale dopóki nie ma krwi jest nadzieja! Trzymam kciukiDziękuję dziewczyny za wszystkie Wasze odpowiedzi. Dziś już zaczął mnie boleć brzuch jak na okres, więc myślę że to raczej nie implantacja :/
DziękujęTrochę wcześnie jak na @, ale dopóki nie ma krwi jest nadzieja! Trzymam kciuki![]()
podobnie miałam przy implantacjiCześć dziewczyny.
Czy ktoś miał takie zabarwienie śluzu przez 3-4 dni przed miesiaczka? Tylko na tamponie. W jednym dniu kilka kropli krwi się zdarzyło. Miesiaczka dopiero we wtorek ma być.
Bo dzień wcześniej miałam na papierze sluz z krwią i myślałam że miesiaczka się rozkręca. Potem sprawdziłam sobie mini tamponem i takie coś. Miałaś tak samo? Też kilka dni przed miesiączką?podobnie miałam przy implantacji
A co sprawiło że użyłaś tamponu przed miesiączka?
hej, i jak się zakonczyla historia? pozytywnie?Dziękuję![]()
u mnie jakoś 5-7 dni po owulacji, ale kolor był bardziej brązowy - po prostu może u mnie się utleniła ta krew. I w 10 dniu po owulacji 2 kreski.Bo dzień wcześniej miałam na papierze sluz z krwią i myślałam że miesiaczka się rozkręca. Potem sprawdziłam sobie mini tamponem i takie coś. Miałaś tak samo? Też kilka dni przed miesiączką?
Dostaniesz zaraz okres.Cześć dziewczyny.
Czy ktoś miał takie zabarwienie śluzu przez 3-4 dni przed miesiaczka? Tylko na tamponie. W jednym dniu kilka kropli krwi się zdarzyło. Miesiaczka dopiero we wtorek ma być.
jakie? Coś nie tak jest w tym zdjęciu?Dostaniesz zaraz okres.
I daruj sobie takie zdjęcia..