reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Implantacja

Hej, jak u was dziewczyny wygladała implantacja zarodka? Okres spóźnia mi się 5 dzień test ciążowy po 4 dniach spoznionej miesiączki wyszedł negatywny. W 5 dzień spóźnienia w nocy mialam jasno różową wydzieline na papierze a w dzień upławy wydzielinę zabarwioną lekko na brąz. Czy możliwe żeby była to implantacja?

reklama
A robiłaś test? Skąd my mamy wiedzieć...

Nie wiadomo, może to było to a może nie. Wiesz kiedy miałaś owulacje?

Hej, jak u was dziewczyny wygladała implantacja zarodka? Okres spóźnia mi się 5 dzień test ciążowy po 4 dniach spoznionej miesiączki wyszedł negatywny. W 5 dzień spóźnienia w nocy mialam jasno różową wydzieline na papierze a w dzień upławy wydzielinę zabarwioną lekko na brąz. Czy możliwe żeby była to implantacja?
5 dni po spóźnionym terminie @ to za późno na implantację, chyba że miałaś tak bardzo opóźnioną owulację. U mnie implantacja to było kilka brązowych kropek na papierze i zawroty głowy, kolejnego dnia test jeszcze negatywny, pozytywny po 3 dniach.

U mnie implantacja to był brązowo bordowy śluz. Trwało to jeden dzień, po 2 dniach test był już wyraźnie pozytywny. A u ciebie to ciężko stwierdzić, może być to nadchodzący okres. Powtórz test najlepiej

U mnie implantacja to był brązowo bordowy śluz. Trwało to jeden dzień, po 2 dniach test był już wyraźnie pozytywny. A u ciebie to ciężko stwierdzić, może być to nadchodzący okres. Powtórz test najlepiej
Właśnie również mam lekkie zawroty i ból głowy i delikatne bóle pleców na dole i brzucha i nic poza tym. Pierwszy raz tak mam ale może rzeczywiście miesiączka jutro nadejdzie zobacze.

reklama
Do góry