Trzymam kciuki!!!!I ja już dołączam z mrozaczkiem na pokładzieI teraz czekamy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki!!!!I ja już dołączam z mrozaczkiem na pokładzieI teraz czekamy
![]()
No dokładnie!!! Wow! Oby same dobre newsy niebawem tu były! Dopinguję z całego serca!Wow! Ile się tu dzieje! Dziewczyny, trzymam kciuki![]()
Witaj Martuska. Myślałam ostatnio o Tobie. Jak tam Twój synuś, pewnie już duży chłopakTrzymam kciuki!!!!
Ja badałam dwa dni po transferze, wynik 135 lekarz powiedział że jest dobrze, nie wiem jakie są widełki wynikuWitaj Martuska. Myślałam ostatnio o Tobie. Jak tam Twój synuś, pewnie już duży chłopakA ja właśnie podeszłam już do ostatniego transferu. Mam pytanko do Ciebie i do dziewczyn. Czy badalyscie progesteron i jak często po transferze? I ile powinien wynosić prawidłowy?
Mi z kolei zbadali przed transferem i tez nie pamiętam jaki powinien być prawidłowy wynik ale wiem ze miałam na pograniczu i zalecali mi potem zastrzyki dodatkowo przez 11 tyg od dnia transferu. Posłuchaliśmy ich rady i się udałoJa badałam dwa dni po transferze, wynik 135 lekarz powiedział że jest dobrze, nie wiem jakie są widełki wyniku
Hej jak się czujecie?Mi z kolei zbadali przed transferem i tez nie pamiętam jaki powinien być prawidłowy wynik ale wiem ze miałam na pograniczu i zalecali mi potem zastrzyki dodatkowo przez 11 tyg od dnia transferu. Posłuchaliśmy ich rady i się udałonie wiem czy dzięki temu czy nie...
U ja tez jeszcze nie spakowana a 33+1 zaczynam@Strusio85 jak tam dajesz radę? Już tuż tuż..coraz bliżej
Ja dzisiaj mam plan skończyć zakupy do wyprawki bo zaczełam panikować ze jeszcze nie jestem spakowana do szpitala a to juz 34 tydz![]()
Wow juz 34 tydzien ! WoW@Strusio85 jak tam dajesz radę? Już tuż tuż..coraz bliżej
Ja dzisiaj mam plan skończyć zakupy do wyprawki bo zaczełam panikować ze jeszcze nie jestem spakowana do szpitala a to juz 34 tydz![]()
CiężkoHej jak się czujecie?