reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Tak, jestem we Francji.No patrz jak się wstrzylilam z pytaniem … w dzień USGtrzymam wiec kciuki
jeśli dobrze pamietam… Ty jesteś we Francji ? Zgadza się ? …. Koniecznie daj znać co i jak na USG wyszło
![]()
Dzięki za kciuki!
USG w porządku, jest zarodek z serduszkiem, teraz pozostaje czekać na ciąg dalszy...
marzycielko
t
tym razem bedzie dobrze <3Tak, jestem we Francji.
Dzięki za kciuki!
USG w porządku, jest zarodek z serduszkiem, teraz pozostaje czekać na ciąg dalszy...
Madziara12345
Aktywna w BB
Wow cudowna wiadomość ! Gratuluje ! Pamietalam właśnie, ze Francja, ze jesteśmy rówieśniczkami ( ca +/- 40 ???Tak, jestem we Francji.
Dzięki za kciuki!
Mam 1 .Kaja macie jeszcze jakieś mrozaki czy podchodzisz od nowa do procedury?
Lekarz wie że to nasz ostatni transfer i odpuszczam dlatego zasugerował zbadanie immunologii
Madziara12345
Aktywna w BB
Macie tak jak jaco pół godziny tu zaglądam i wiem, że pewnie nic nowego się nie dowiem ale i tak zaglądam
![]()
Tak, Tez tak mam
dokladnie zaglądam i ciszaMacie tak jak jaco pół godziny tu zaglądam i wiem, że pewnie nic nowego się nie dowiem ale i tak zaglądam
![]()
MamaAniola
Doookladnie to samo! Jeszcze się okaże, że dziewczyny urodziły o tej samej godzinieMacie tak jak jaco pół godziny tu zaglądam i wiem, że pewnie nic nowego się nie dowiem ale i tak zaglądam
![]()
reklama
No wszystko możliweDoookladnie to samo! Jeszcze się okaże, że dziewczyny urodziły o tej samej godzinie![]()