Dziewczyny, kropek nadal z nami
Beta z dziś 142, tym razem lekarz mnie zbadał, nie ma płynu w macicy, nie wiadomo skąd jest krwawienie. Mam zrobić betę w poniedziałek i środę, w czwartek wizyta z usg. Skurcze się trochę uspokoiły, biorę nospe, krwawienie mam nadal. Podejrzewam, że dla własnego spokoju betę będę powtarzać co dwa dni do wizyty. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i dobre rady, jesteście nieocenione 

reklama
Kinga123..
Zaangażowana w BB
U mnie beta rosła, miałam krwawienie ze skrzepami nawet, krwiak pojawił się później, rósł itp z czasem się wchłonął. Teraz mój kropek ma już 1,5 rokuDziewczyny, kropek nadal z namiBeta z dziś 142, tym razem lekarz mnie zbadał, nie ma płynu w macicy, nie wiadomo skąd jest krwawienie. Mam zrobić betę w poniedziałek i środę, w czwartek wizyta z usg. Skurcze się trochę uspokoiły, biorę nospe, krwawienie mam nadal. Podejrzewam, że dla własnego spokoju betę będę powtarzać co dwa dni do wizyty. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i dobre rady, jesteście nieocenione
![]()
Ostatnia edycja:
Trzymamy kciuki!!!Dziewczyny, kropek nadal z namiBeta z dziś 142, tym razem lekarz mnie zbadał, nie ma płynu w macicy, nie wiadomo skąd jest krwawienie. Mam zrobić betę w poniedziałek i środę, w czwartek wizyta z usg. Skurcze się trochę uspokoiły, biorę nospe, krwawienie mam nadal. Podejrzewam, że dla własnego spokoju betę będę powtarzać co dwa dni do wizyty. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie i dobre rady, jesteście nieocenione
![]()
Madziara12345
Aktywna w BB
Bardzo mi przykroPoroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.
Bardzo mi przykroPoroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.
Ojejku..strasznie mi przykroPoroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.
Poroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.
Bardzo mi przykro
MamaAniola
Fanka BB :)
Boże... nie ma słówPoroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.
reklama
bardzo mi przykroPoroniłam wczoraj. Dla swojego spokoju zrobię jeszcze betę w poniedziałek, żeby sprawdzić czy może drugi zarodek się rozkręca. Ale wiem, że nic z tego. Beta z dziś 78. Brak mi słów, to moja czwarta ciąża.