marzycielko
Fanka BB :)
to chyba nie dobrze, z tego co sie orientuje to cross match powinien być poniżej 30%Cross match wyszedł nam mocno dodatni coś ponad 33 %
Co to oznacza?
Telepradę z docentem mam dopiero w styczniu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to chyba nie dobrze, z tego co sie orientuje to cross match powinien być poniżej 30%Cross match wyszedł nam mocno dodatni coś ponad 33 %
Co to oznacza?
Telepradę z docentem mam dopiero w styczniu
Allo na pewno dobre. A cross match nie pamiętam jak powinno być.A allo mlr mam 40.08 %
Strusio pewnie pomogła ale chyba już tu nie zagląda![]()
A allo mlr mam 40.08 %
Tak dobrze pamiętasz. Ale teraz mam zarodek z komórki dawczyni. Miałam takie dwa ale jeden się nie przyjąłAllo mlr dobre. Organizm próbował przy wcześniejszych próbach chronić zarodki. Na cross match się nie znam. Zwróć jednak uwagę, że nie ma ogólnej interpretacji wyników immunologicznych i każdy immunolog robi to na swój sposób.
Czy ja dobrze pamiętam, że u Ciebie jest problem z jakością Twoich komórek jajowych?
Trzymamy kciukiTak dobrze pamiętasz. Ale teraz mam zarodek z komórki dawczyni. Miałam takie dwa ale jeden się nie przyjął
Właśnie po długiej przerwie zajrzałamA allo mlr mam 40.08 %
Krew obierali w Lublinie i wysyłali do APC w ŁodziWłaśnie po długiej przerwie zajrzałam
Allo 40% ( pod warunkiem, że w apc a nie prokocimiu) to wynik Super. Co do crossmatch to wydaje mi się , że jest ciut wyższe niż powinno ( ale tragedii nie ma).
Ogólnie sama donosiłam ciaza z allo 0 także taki wyniki wg mnie super![]()
Według interpretacji podanej jak pobrałam wyniki mój cross match jest mocno dodatniWłaśnie po długiej przerwie zajrzałam
Allo 40% ( pod warunkiem, że w apc a nie prokocimiu) to wynik Super. Co do crossmatch to wydaje mi się , że jest ciut wyższe niż powinno ( ale tragedii nie ma).
Ogólnie sama donosiłam ciaza z allo 0 także taki wyniki wg mnie super![]()
Z tego co kojarzę to znaczy, że Twój organizm jest wrogo nastawiony do Twojego męża ( coś takiego mi.docent mowil). Myślę, że na wizycie dowiesz się szczegółów i na pewno jest na to sposóbWedług interpretacji podanej jak pobrałam wyniki mój cross match jest mocno dodatni