Nie, nie ma wskazań.Badacie zarodki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie, nie ma wskazań.Badacie zarodki?
GratulacjeNie, nie ma wskazań.
To czekamy na transferNie, nie ma wskazań.
Pomyśl że to AŻ dwie próby
Jatak miałam z drugiej procedury a Emilka jest z drugiego transferu ostatniego zarodka
Przecież to wspaniały wynik! Gratulacje![]()
Gratulacjeto aż 2 szanse na mały cud
Czekamy na transfer![]()
Dziękuję wam dziewczyny, wasze wsparcie jest nieocenione!To czekamy na transfer![]()
Przyjdzie lada chwilaDziękuję wam dziewczyny, wasze wsparcie jest nieocenione!
Czekam na okres i w okolicach owu mam zgłosić się do kliniki.
Właściwie muszę wam powiedzieć że tym razem do zastrzyków menopur (podobno mają lepszą skuteczność jeśli chodzi o dojrzewanie komórek) lekarz już innych mi nie podawał (oprócz tych na koniec). Za to brałam provera- tabletki. Cycki mam po tym bomby. Mija 8 dni od punkcji i nie przestają mnie boleć. A do tego ciotki nie widać...
Kolejne pytanie z cyklu o akcesoria
Jaki aspirator do czyszczenia noska polecacie?
Haha mały zaradny chłopczyk rośnieDziewczyny nasz chłopak silny zdrowy ale za nic w świecie nie chciał pokazać buźkizasłonił się dwoma rękami nogami plus pępowiną
haha za to siusiaka pokazał
ważne że wszystko ok. Jest o 6 dni do przodu!
Szkoda ze nie pokazał twarzy bo już byłaby ładnie widoczna. Ale najważniejsze że zdrowy! Może za miesiąc się uda go podejrzeć!Haha mały zaradny chłopczyk rośnie![]()
SuperDziewczyny nasz chłopak silny zdrowy ale za nic w świecie nie chciał pokazać buźkizasłonił się dwoma rękami nogami plus pępowiną
haha za to siusiaka pokazał
ważne że wszystko ok. Jest o 6 dni do przodu!