A kiedy Ty masz podgląd? Robiłaś już krzywa cukrową?Super![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kiedy Ty masz podgląd? Robiłaś już krzywa cukrową?Super![]()
Dziewczyny nasz chłopak silny zdrowy ale za nic w świecie nie chciał pokazać buźkizasłonił się dwoma rękami nogami plus pępowiną
haha za to siusiaka pokazał
ważne że wszystko ok. Jest o 6 dni do przodu!
Tak, robiłam, wyszła ok. Teraz pogląd w środęA kiedy Ty masz podgląd? Robiłaś już krzywa cukrową?
lekarz nic ci nie powiedział?Hej. Dostałam okres. Jak myślicie na który DC mam umówić się do kliniki? Jedyny słuszny w tej sytuacji dla mnie to chyba 13dc(piątek). Myślicie że będę miała normalnie owu w pierwszym cyklu po punkcji?
Super. Tego nikt nie wie jaki będzie cykl. Musisz wyczucHej. Dostałam okres. Jak myślicie na który DC mam umówić się do kliniki? Jedyny słuszny w tej sytuacji dla mnie to chyba 13dc(piątek). Myślicie że będę miała normalnie owu w pierwszym cyklu po punkcji?
Ja też miałam transfer na cyklu naturalnym. Lekarz wskazał mi dzień w który mam przyjechać. U mnie to był 9dc.Hej. Dostałam okres. Jak myślicie na który DC mam umówić się do kliniki? Jedyny słuszny w tej sytuacji dla mnie to chyba 13dc(piątek). Myślicie że będę miała normalnie owu w pierwszym cyklu po punkcji?
I jak sytuacja ?Hej. Dostałam okres. Jak myślicie na który DC mam umówić się do kliniki? Jedyny słuszny w tej sytuacji dla mnie to chyba 13dc(piątek). Myślicie że będę miała normalnie owu w pierwszym cyklu po punkcji?