Nie mam odwagi. Tak bardzo się bojęMiałam dzisiaj 3 prenatalne. Wszystko jest ok. 28+6 waży 1270g. Jak zwykle nie pokazał buzkijest ułożony głowa do góry
dostałam oficjalne skierowanie na cc - teraz będę szukać najlepszego dla nas szpitala!
@LuuLaa kiedy odważysz się na test? Ja kiedyś tak zrobiłam zastrzyk że wywaliło mi gule i siniak zrobił się wielki i bolesny. Musiałam na coś trafić!
reklama
Ja sikanca robiłam od 5dpt z myślą że może nie wyjść. Wolałam tak i np stopniowo przyzwyczajać się do bieliNie mam odwagi. Tak bardzo się boję![]()
Ja nigdy nie robiłam testów tylko betęNie mam odwagi. Tak bardzo się boję![]()
To w poniedziałek beta ?Mój poranny test, odważyłam się. Oby to był dobry znakps. prawie 9 doba
Tak. Mam zrobić bete i proga. Jak dobrze pamiętam mam nie brać proga przed badaniem?To w poniedziałek beta ?
Tylko tego w zastrzykachTak. Mam zrobić bete i proga. Jak dobrze pamiętam mam nie brać proga przed badaniem?
Kaja ja nie mam w zastrzykach: tylko besis doustniex3 i utrogestan dopochwowox3Tylko tego w zastrzykach
Ja miałam luteinę pod język i dopochwowi i lekarz mówił żeby brać normalnie .Kaja ja nie mam w zastrzykach: tylko besis doustniex3 i utrogestan dopochwowox3
Tylko właśnie prolutexu nie brałam przed badaniem
reklama
Jejku jaka wiadomość!!! Suuuuuper! Gratuluję! Jak się cieszęMój poranny test, odważyłam się. Oby to był dobry znakps. prawie 9 doba