26 majaTo kiedy przewidujesz miesiączkę?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
26 majaTo kiedy przewidujesz miesiączkę?![]()
Czerwca26 maja![]()
Jesteśmy ponownie od wczoraj w szpitalu. Te kilka dni wolności minęło bardzo szybko. Teraz nadszedł czas na ponowną diagnozę. Liczymy na dobre wiadomości.Marta a jak u Was? Jak się czujesz?
Ja też liczę na dobre wiadomości i przesyłam Wam dużo sił! Mam nadzieję że aktualne wyniki będą lepsze niż ostatnio. Trzymajcie się zdrowo!Jesteśmy ponownie od wczoraj w szpitalu. Te kilka dni wolności minęło bardzo szybko. Teraz nadszedł czas na ponowną diagnozę. Liczymy na dobre wiadomości.
Nooo, czerwcaCzerwcato był mój termin z transferu ale cc mam tydzień wcześniej. To idealnie do przekazania brzuszka
n
Marta najlepsza wiadomość dnia!!! Bardzo się cieszę! Jednak w domu zdrowieje się lepiej niż w szpitalu!My dziś wychodzimy ze szpitala i już nie wracamymamy tylko skierowania do kilku poradni bez planowanej hospitalizacji
Teraz czas cieszyć się sobą![]()
Asia, jak tam sytuacja ?Marta najlepsza wiadomość dnia!!! Bardzo się cieszę! Jednak w domu zdrowieje się lepiej niż w szpitalu!
U mnie natomiast skurcze plus krótka szyjka. Zobaczymy czy dotrwam do piątku! Może akcja rozwinąć się wcześniej !
Na razie spokojnie. Oszczędzam się więc jeszcze chwilaAsia, jak tam sytuacja ?
Informuj nas na bieżącoNa razie spokojnie. Oszczędzam się więc jeszcze chwilanapisze jak coś się zacznie!