• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2022

Jeszcze nie. Może trzeba będzie kupić chustę...
Masz instagrama? Tam jest fizjoterapeutka która ma małą córeczkę też nieodkładalną i nosi ją w chuście, nawet pokazała jak wiącać
Screenshot_20250715_172907.jpg

reklama
Chyba jest ciągle nieodkladalny 😞 ehhhh... Ciężko nawet na spacer z nim wyjść 😞 kiedyś minie...

Pierwsze 3 miesiące u dziecka to tzw. IV trymestr. Dzieci często są wtedy nieodkładalne. U nas było podobnie, choć synek był głównie karmiony butelką. U mnie albo u taty na rękach mógł spać ponad godzinę albo i półtorej. Odłożony do łóżeczka albo wózka spał 20 do czasem 40 min. Zasypiał jeszcze w wózku na spacerach. Często pozwalałam mu spać na sobie, żeby właśnie pospał dłużej.
Bliżej 12 tygodnia życia dziecka powinno być lepiej:)

Zapomniałam już, że In vitro uczy pokory i cierpliwosci ....
Byłam wczoraj na monitoringu. Usg super, endo extra,
lekarz: to co umawiamy transfer na poniedziałek?
Ja: oczywiście 😁
Lekarz: oddala Pani już krew na progesteron?
Ja: mam wynik z wczoraj
lekarz: super, poporosze.
Lekarz patrzy I zonk.... progesteron 1.52 a norma do 1.4 ...
Lekarz odwołał transfer, zapisal luteinę na 10dni na wywolanie miesiączki i czekamy na kolejny cykl....
Ale... co się odwlecze ....

Zapomniałam już, że In vitro uczy pokory i cierpliwosci ....
Byłam wczoraj na monitoringu. Usg super, endo extra,
lekarz: to co umawiamy transfer na poniedziałek?
Ja: oczywiście 😁
Lekarz: oddala Pani już krew na progesteron?
Ja: mam wynik z wczoraj
lekarz: super, poporosze.
Lekarz patrzy I zonk.... progesteron 1.52 a norma do 1.4 ...
Lekarz odwołał transfer, zapisal luteinę na 10dni na wywolanie miesiączki i czekamy na kolejny cykl....
Ale... co się odwlecze ....
Wzrósł już progesteron. Ehhh weszłaś w drugą fazę 😞 może dzień za późno 😢
Jejku.... czekamy miesiąc z Tobą... Masz jeszcze okazję poszaleć w wakacje 😉

Wzrósł już progesteron. Ehhh weszłaś w drugą fazę 😞 może dzień za późno 😢
Jejku.... czekamy miesiąc z Tobą... Masz jeszcze okazję poszaleć w wakacje 😉
Moje dziecko w 1.5 tygodnia zaczęło raczkować, podnosić się w gondoli na kolana a teraz już i próbuje wstawać i jeszcze siada do tego.......ja osiwieję przez nią 😂😂

reklama
I wszystko ciekawsze tylko nie mleko w butelce. Bo jeszcze do tego idą jej dwie górne dwójki.....ząbkowanie pominęło górne jedynki 😂
Właśnie zobaczyłam że dolna dwójka też się przebiła. I jak to dziecko ma pić mleko z butelki. Zmieniłam jej dzisiaj smoczek na taki do kaszki , zobaczę czy pomoże, bo bidulka prawie nic mleka nie pije, a jeszcze byłyśmy od poniedziałku do środy w szpitalu bo miała wysoką gorączkę i okazało się że to trzydniówka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry