Zuzanna...
Zaciekawiona BB
Jesteśmy z Wami kochanaDziewczyny,
Jestem właśnie przyjmowana na oddział patologii ciąży w szpitalu. Możliwe, że od jutra rozpocznie się indukcja porodu, która może potrwać do 3 dni. Bardzo proszę o Wasze kciuki!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jesteśmy z Wami kochanaDziewczyny,
Jestem właśnie przyjmowana na oddział patologii ciąży w szpitalu. Możliwe, że od jutra rozpocznie się indukcja porodu, która może potrwać do 3 dni. Bardzo proszę o Wasze kciuki!
Prosiłam o cd138 . Lekarz , konkretnie dr. Doniec ( jeden z najlepszych od histero) powiedział, że jeśli będzie widzial potrzebę przebada pod tym kątem. Ma wyniku mam napisace że w barwieniu przeciwciałem cd38 ujawniono w podściółce dość liczne komórki plazmatyczne( cokolwiek to znaczyStrusio, miałaś badane komórki nk i cd138, czy bez tych badań w histeroskopii wyszedł stan zapalny?
Trzymamy kciukiDziewczyny,
Kochana jak tam u WasDziewczyny,
Jesteśmy wszystkie z Wami kochana. Trzymamy bardzo mocno kciuki@Zuzanna..., miałam założony dzisiaj cewnik Foleya, tzw balonik, który wypadł po ok 3h. Położna powiedziała,że to dobry znak, że szyjka pracuje... Teraz mam bolesne skurcze, które idą w kręgosłup tak ok co 7 minutpani doktor na obchodzie powiedziała, że albo mi się to rozkręci i urodzę niebawem bez dodatkowej indukcji albo się uspokoi i rano dadzą dodatkowo oksytocyna. Prośba o kciuki !!! Dzieje się
![]()
Czekamy czekamy@Zuzanna..., miałam założony dzisiaj cewnik Foleya, tzw balonik, który wypadł po ok 3h. Położna powiedziała,że to dobry znak, że szyjka pracuje... Teraz mam bolesne skurcze, które idą w kręgosłup tak ok co 7 minutpani doktor na obchodzie powiedziała, że albo mi się to rozkręci i urodzę niebawem bez dodatkowej indukcji albo się uspokoi i rano dadzą dodatkowo oksytocyna. Prośba o kciuki !!! Dzieje się
![]()
Gratulacje!!! Super, że gładko poszłoMój Synek Wiktor przyszedł na świat dzisiaj przed 1 w nocy.
4170g, 56cm szczęścia...
Zarówno Wiktor jak i ja czujemy się świetnie!
Udało się urodzić siłami natury, porod bardzo szybko postępował.
Ściskam Was wszystkie bardzo mocno. Marzenia się spełniają! Mimo przeciwności jakie trzeba czasem pokonać po drodze... Dziękuję za Wasze wsparcie, było dla mnie nieocenione w tym szalonym okresie!
Wspaniałe wiadomościMój Synek Wiktor przyszedł na świat dzisiaj przed 1 w nocy.
4170g, 56cm szczęścia...
Zarówno Wiktor jak i ja czujemy się świetnie!
Udało się urodzić siłami natury, porod bardzo szybko postępował.
Ściskam Was wszystkie bardzo mocno. Marzenia się spełniają! Mimo przeciwności jakie trzeba czasem pokonać po drodze... Dziękuję za Wasze wsparcie, było dla mnie nieocenione w tym szalonym okresie!