marzycielko
Fanka BB :)
Dwa dni przed zaczęłam przyjmować progesteron i nospe forte, po transferze dalej biorę progesteron i doszła mi luteinaTo trzymam bardzo mocnoA dostałaś jakieś leki przed transferem i po?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dwa dni przed zaczęłam przyjmować progesteron i nospe forte, po transferze dalej biorę progesteron i doszła mi luteinaTo trzymam bardzo mocnoA dostałaś jakieś leki przed transferem i po?
Był to 3 dniowy jedynak klasy AIlu dniowy był mrozaczek? I co u Ciebie było podstawą do In vitro. Może już pisałaś ale nie pamiętam![]()
Również trzymam za ciebie kciukiIlu dniowy był mrozaczek? I co u Ciebie było podstawą do In vitro. Może już pisałaś ale nie pamiętam![]()
A kiedy testujesz? Skoro już jesteśmy bliźniaczkami transferowymiBył to 3 dniowy jedynak klasy A
Transfer był robiony na świeżym zarodku
Podchodziliśmy do in vitro ponieważ morfologia nasienia max wynosiła 2% byliśmy już po 4 nieudanych iui więc in vitro było dla nas jedną szansą, podczas procedury okazało się że moje jajeczka są kłopotliwe na 12szt miałam tylko 6 z oocysta z czego okazało się że tylko jedna była dojrzała, 3 dojrzewały w inkubatorze ale tylko jedna z tych trzech dojrzała a 2 kompletnie były niedojrzałe - nie wiem czy stało się tak przez zły dobór leków czy może moje jajeczka są problematyczne
Udało nam się uzyskać 2 zarodki, niestety jeden się nie zapłodnił ponieważ tam mija jedna dojrzała komórka okazała się "za stara" a drugi zarodek jest już ze mną![]()

A nie bierzesz już Nospy?Dwa dni przed zaczęłam przyjmować progesteron i nospe forte, po transferze dalej biorę progesteron i doszła mi luteina
A kiedy? Pewnie już pisałaś, ale dawno tu nie zaglądałam...Witam Was. Ja już po dzisiejszej wizycie. No i tak, wyniki wymazu bdb, oczywiście cykl naturalny no i w sobotę transfer ostatniego mrozaczka. Ładne endometrium 11mm. A więc transferujemy
Jak bliźniaczki również mam wykonać betę 23 marcaA kiedy testujesz? Skoro już jesteśmy bliźniaczkami transferowymi
Tylko że w moim wypadku to pięciodniowy zarodek... Oficjalna beta za 2 tygodnie, kto tyle wytrzyma?!![]()
Nospe mam brać jeszcze 2 dni po transferzeA nie bierzesz już Nospy?
Jestem ciekawa, jaką macie jej dawkę.
Ja ma tutaj inny lek, ale trochę mnie denerwuje![]()
A ile?Nospe mam brać jeszcze 2 dni po transferze
Co za traf!Jak bliźniaczki również mam wykonać betę 23 marca![]()