• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2022

reklama
Cześć Dziewczyny, wracam do Was. Musiałam odpocząć, ostatnio walczyłam we wrześniu.
W międzyczasie gratki dla tych z Was, którym się udało :) za resztę standardowo trzymam kciuki :)
Jestem dziś po punkcji, było dużo pęcherzyków, pobrano mi 8 komórek, w czwartek prawdopodobnie transfer.

Czy któraś z Was byłaby tak miła i przypomniała mi kiedy i w jakich ilościach jeść ananasa? Zawsze zapominam 😂

Jutro mają mi dać cos na wywołanie ale czy mnie zostawią to nie wiem...wolałabym tak bo martwi mnie to..ale dowiem sie wszystkiego rano
Nie wiem jak jest w Anglii, ale w Polsce najczęściej zajładają cewnik Foleya a potem podają oksytocynę na skurcze. Wtedy będziesz musiała być stale monitorowana pod KTG. Raczej już Cię niewypuszczą🤪

TeklaOla dawaj znać i powodzenia✊✊

reklama
@Strusio85 i dziewczyny !!! Byłam dziś na usg..okazało się, że poziom wód płodowych mi sie bardzo obniżył i jutro idę na wywołanie 😳
Martwi mnie to że mam mało tych wód i czy z dzieckiem wszystko ok, ale sprawdzaly i niby mi wody nie odeszły jeszcze..ale mimo wszystko nie chcą czekać dłużej...szok i niedowierzanie...i stres na całego!
Nie dasz się wbić w kolejkę Strusio 85 🤪 będziesz wcześniej albo razem 😁

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry