Kinga123..
Zaangażowana w BB
Może i pełnią się sprawdza, ale mówią też że we wrześniu największy ruch na porodówkach, sylwestrowo noworoczne dzieciPodobno mówią że jak jest pełnia księżyca to się porody rozkręcać zaczynają
Dziewczyny rodzące kciuki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może i pełnią się sprawdza, ale mówią też że we wrześniu największy ruch na porodówkach, sylwestrowo noworoczne dzieciPodobno mówią że jak jest pełnia księżyca to się porody rozkręcać zaczynają
Ale z tą pełnią to prawda!Może i pełnią się sprawdza, ale mówią też że we wrześniu największy ruch na porodówkach, sylwestrowo noworoczne dziecirodziłam we wrześniu, sprawdziłam statystyki, wrzesień nie był miesiącem z największą liczbą urodzeń w roku
Dziewczyny rodzące kciuki![]()
Hej dziewczyny! Dopiero teraz jestem w stanie napisać......Leżę teraz podpięta do ktg..balon juz na szczęście w koszu...a po ktg będą sprawdzać jak sie sprawy mają ..kuźwa wszystko wszystkim ale ja się na to nie pisałamJa tak samo. A dziewczyny cisza
Rozwarcie wyszło 2-3cm...biora mnie na porodówkę..czyli wszystko idzie jak powinno...chybaHej dziewczyny! Dopiero teraz jestem w stanie napisać......Leżę teraz podpięta do ktg..balon juz na szczęście w koszu...a po ktg będą sprawdzać jak sie sprawy mają ..kuźwa wszystko wszystkim ale ja się na to nie pisałamw następną ciążę zachodzi stary jesli już
A @Strusio85 pewnie śpi przed jutrem![]()
Powodzenia !!!Rozwarcie wyszło 2-3cm...biora mnie na porodówkę..czyli wszystko idzie jak powinno...chyba![]()
Co za emocje.
Powodzenia dziewczyny
Jak jestem na forum od 4 lat tak dwóch porodów na raz jeszcze nie było. Oby więcej takich dni
![]()
Powodzenia. Trzymaj się już niedługo zapomnisz o bóluHej dziewczyny! Dopiero teraz jestem w stanie napisać......Leżę teraz podpięta do ktg..balon juz na szczęście w koszu...a po ktg będą sprawdzać jak sie sprawy mają ..kuźwa wszystko wszystkim ale ja się na to nie pisałamw następną ciążę zachodzi stary jesli już
A @Strusio85 pewnie śpi przed jutrem![]()
Kaja macie jeszcze jakieś mrozaki czy podchodzisz od nowa do procedury?I brzuszki do przejęcia będą.... Która się w kolejce ustawia? Ja odpadam , nie wiem kiedy do transferu podejdę