reklama

In vitro 2022

reklama
Hej 😊jeszcze się kulam w opakowaniu🙃😉ledwo ledwo. Dziś mam wizytę u lekarza i się okaże co dalej😊.A wy jak tam już się zapoznaliście?
Ooo to daj znać koniecznie 😉
Tak..my już dnia na dzień coraz lepiej 😊 Mieszko jest prze-grzeczny, śpi sobie słodko..płacze tylko na pieluchę i jedzenie ..kolki jakby zniknely po kropelkach ( położna nam doradziła infacol) tylko pierdy są straszne 🤭🤣ale cóż..lepsze to niż jak ma go boleć brzuszek.
Za 2 tygodnie przylatuje moja mama także odliczam i nie mogę się doczekać 😁

Ooo to daj znać koniecznie 😉
Tak..my już dnia na dzień coraz lepiej 😊 Mieszko jest prze-grzeczny, śpi sobie słodko..płacze tylko na pieluchę i jedzenie ..kolki jakby zniknely po kropelkach ( położna nam doradziła infacol) tylko pierdy są straszne 🤭🤣ale cóż..lepsze to niż jak ma go boleć brzuszek.
Za 2 tygodnie przylatuje moja mama także odliczam i nie mogę się doczekać 😁
cały czas karmisz piersią? Fajnie ze najgorsze minęło. Ja po wizycie i nasz jeszcze nie chce wychodzić😊szyjka tylko o 1cm się skróciła. W czwartek jade do szpitala z skierowaniem. Chyba że do czwartku się rozpakuje😂 superrrr ze mamcia do Was przyleci ale wnuka wycałuję juz to widzę🥰🥰. Trzymajcie się zdrowo 😚

cały czas karmisz piersią? Fajnie ze najgorsze minęło. Ja po wizycie i nasz jeszcze nie chce wychodzić😊szyjka tylko o 1cm się skróciła. W czwartek jade do szpitala z skierowaniem. Chyba że do czwartku się rozpakuje😂 superrrr ze mamcia do Was przyleci ale wnuka wycałuję juz to widzę🥰🥰. Trzymajcie się zdrowo 😚
Nie, ja od początku tylko butla 😉jakoś to nie dla mnie kp, i też jak widzę jak stary go fajnie karmi butelką i ta moja "wolnośc" to wszystko utwierdza mnie w przekonaniu że dobrze zrobiłam 😉no ale to moje zdanie i rozumiem że nie każda ma takie samo 😉
Ooo to koniecznie daj znać😉ciekawe jaką datę urodzenia będzie mieć twoje maleństwo 😊

Hej dziewczyny..czy któraśz was miała to znieczulenie w kręgosłup (epidural to chyba się nazywa) do porodu czy w innych okolicznościach? Jestem ciekawa jak długo potem was bolał o ile w ogóle kręgosłup?

Nie, ja od początku tylko butla 😉jakoś to nie dla mnie kp, i też jak widzę jak stary go fajnie karmi butelką i ta moja "wolnośc" to wszystko utwierdza mnie w przekonaniu że dobrze zrobiłam 😉no ale to moje zdanie i rozumiem że nie każda ma takie samo 😉
Ooo to koniecznie daj znać😉ciekawe jaką datę urodzenia będzie mieć twoje maleństwo 😊
oczywiście tak jak piszesz to każdego indywidualna sprawa. Ja chce spróbować karmić ale zobaczymy jak to będzie. Oczywiście dam znać 😊 trzymajcie sie

reklama
Hej. Ja miałam do cesarki. Pani mi się wbiła super za pierwszym razem nawet nie poczułam. Kręgosłup mnie nie bolał w ogóle po tym.
Mi chyba się źle wkłukła bo do tej pory mnie pobolewa a jeszcze przy porodzie jak myśleliże urodze naturalnie..to jak mnie puszczalo znieczulenie to najpierw czułam po prawej stronie i to tak konkretnie..a w lewej nic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry