Dziś 16+0Marta, który to teraz tc? 16? Skąd wiesz ze Synek?
Na prenatalnych dr nie miał wątpliwości, że płeć męska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziś 16+0Marta, który to teraz tc? 16? Skąd wiesz ze Synek?
I jak dzisiaj usg? Wszystko ok? Nadal chłopiec?Dziś 16+0
Na prenatalnych dr nie miał wątpliwości, że płeć męska![]()
Tak, 160gram szczęściaI jak dzisiaj usg? Wszystko ok? Nadal chłopiec?
Muszę sobie zapamiętać że jesteś plus 6 tyg w stosunku do mnie![]()
Nie martw się na zapas. Chyba trzeba odczekac 3 miesiące do transferu, stymulację można szybciej robić. A nie powiedzieli Ci w szpitalu ile masz czekać? Lekarz który wykonywał zabieg pewnie by najlepiej wiedzial jak wyglądało endometrium i co zrobił. Odpocznij sobie w grudniu. W styczniu nowy rok nowe szanseCześć dziewczyny, ja już w domu, miałam histeroskopię operacyjną - stwierdzony przerost endometrium i łyżeczkowanie. Do teraz jestem w szoku bo to normalnie na sali operacyjnej. Muszę czekać na wynik około miesiąca i szczerze mówiąc jestem zesrana czy tam coś nie wyjdzie... Przyjdzie mi odwołać wizytę grudniową w klinice bo bez wyniku to w zasadzie nie ma po co jechać. Czuję jakbym zamiast kilku kroków do przodu zrobiła parę metrów w tył.... Nie wiem nawet kiedy mogę coś zacząć po łyżeczkowaniu, czy czasem nie jest tak że trzeba odczekać kilka m-cy.
Kaja jak u Was? Wyszłaś już że szpitala?Szok był chwilę.
Po tylu latach starań miłość jest od razu.
Dzisiaj już prawie normalnie chodzę
Trzymamy kciuki, będzie dobrzeJestem 3 tyg przed terminem porodu, a dzidzia już 4 kgjestem przerażona, prawie na zawał nie padłam jak mi to lekarz powiedział. Dostałam skierowanie na patologię ciąży. Jutro przyjezdza moja mama przejąć dzieciaczki na wieczór, także ostatnia randka z mezem przed porodem i w środę jadę do szpitala. Na pewno mnie nie przyjmą, pewnie będą kazali czekać na telefon, ale przynajmniej 'ustawie się w kolejke'. Trzymajcie kciuki, bo zaczynam już panikować!