reklama

In vitro 2022

reklama
Hej u mnie wszystko w porządku, ładnie rosną. Punkcja w środę. Niestety nie będzie świeżego transferu. Do transferu na cyklu naturalnym , mamy spróbować podejść w kolejnym cyklu. Jak myślicie ile po punkcji jest okres?

Hej u mnie wszystko w porządku, ładnie rosną. Punkcja w środę. Niestety nie będzie świeżego transferu. Do transferu na cyklu naturalnym , mamy spróbować podejść w kolejnym cyklu. Jak myślicie ile po punkcji jest okres?
No to super! Okres przyjdzie w zależności czy dostaniesz progesteron. Mi jak lekarz dał proga to po 14 dniach przyszedł a jak nie to po ok tygodniu. Pewnie transfer odwołany bo masz dużo pęcherzyków! Będzie na spokojnie jak jajniki dojdą do siebie 😀

No właśnie! Reklamuje się tylko czy warto? Drogie ale może służyć przez kilkanaście lat. W sumie to taka huśtawka jak na placu zabaw tylko dostosowana też dla noworodka.
Zobacz sobie że wewnątrz ma wymiar 75 cm. Niby do 12 roku a realnie pewnie do roku, moi po 5 mcach by się nie mieścili. Jak dziecko zacznie stawać nie zostawisz w tym bo za niskie i może wypaść. Jako huśtawka spoko pewnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry