Duży! Będzie dużo jajek!!!Mój estradiol dziś 4015,00 pg/ml
To okej?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duży! Będzie dużo jajek!!!Mój estradiol dziś 4015,00 pg/ml
To okej?
Tak środaDuży! Będzie dużo jajek!!!w środę punkcja?
Trzymam kciuki! Daj koniecznie znać!Tak środa
Nie smarowałam niczym, tylko wyczesywałam taka miękka szczotka do niemowlat. Z czego u moich maluchow jak już ciemieniucha się pojawiała to była niewielka.Czym smarowałyście pierwsze objawy ciemieniuchy ? Zaczyna nam się robić tak jak by sucha skóra na główce
Ja już w domku- pobranych mamy 8 komórek...Trzymam kciuki! Daj koniecznie znać!
To wynik w sam razJa już w domku- pobranych mamy 8 komórek...
To u niej też jest delikatnaNie smarowałam niczym, tylko wyczesywałam taka miękka szczotka do niemowlat. Z czego u moich maluchow jak już ciemieniucha się pojawiała to była niewielka.
Właśnie że nie będą, całe info będzie dopiero za kilka dni na portalu pacjentaTo wynik w sam razciesz się!
jak się czujesz? Jutro będą dzwonić ile jest zaplodnien?
Do mnie też dzwonili dopiero w 5 dobieWłaśnie że nie będą, całe info będzie dopiero za kilka dni na portalu pacjentado tego czasu ohu jeje..