Toż to tortury... A nie możesz zadzwonić do embriologow? Ogólnie chyba ma się prawo wiedzieć. Pewnie klinika nie chce się bawić w telefony...Właśnie że nie będą, całe info będzie dopiero za kilka dni na portalu pacjentado tego czasu ohu jeje..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Toż to tortury... A nie możesz zadzwonić do embriologow? Ogólnie chyba ma się prawo wiedzieć. Pewnie klinika nie chce się bawić w telefony...Właśnie że nie będą, całe info będzie dopiero za kilka dni na portalu pacjentado tego czasu ohu jeje..
No niestety muszę czekać na info, tam jest taki młyn u tyle pacjentów ze chyba nie wyobrażają sobie z każdym rozmawiaćToż to tortury... A nie możesz zadzwonić do embriologow? Ogólnie chyba ma się prawo wiedzieć. Pewnie klinika nie chce się bawić w telefony...
Właśnie pisz LuuLaaLuuLaa, jakieś informacje?
LuuLaa, jakieś informacje?
Niestety nic, cisza. Dziś minęła 5 doba.Właśnie pisz LuuLaa
A ja wczoraj poczułam pierwsze ruchy. Rano wieczorem i dzisiaj też mnie "puka"![]()
Pewnie jutro zadzwonią! Czekamy na wieści!Niestety nic, cisza. Dziś minęła 5 doba.
Na pewno dzisiaj będzie informacja! Daj koniecznie znaćNiestety nic, cisza. Dziś minęła 5 doba.
Chyba sraczki dostanę z tego oczekiwania. Ale mam nadzieję że przynajmniej jeden jest, skoro nic się nie odzywają..Na pewno dzisiaj będzie informacja! Daj koniecznie znać![]()
Gdyby nie było to by dzwonili szybciej. Czekamy...Chyba sraczki dostanę z tego oczekiwania. Ale mam nadzieję że przynajmniej jeden jest, skoro nic się nie odzywają..