Toż to tortury... A nie możesz zadzwonić do embriologow? Ogólnie chyba ma się prawo wiedzieć. Pewnie klinika nie chce się bawić w telefony...Właśnie że nie będą, całe info będzie dopiero za kilka dni na portalu pacjentado tego czasu ohu jeje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Toż to tortury... A nie możesz zadzwonić do embriologow? Ogólnie chyba ma się prawo wiedzieć. Pewnie klinika nie chce się bawić w telefony...Właśnie że nie będą, całe info będzie dopiero za kilka dni na portalu pacjentado tego czasu ohu jeje..
No niestety muszę czekać na info, tam jest taki młyn u tyle pacjentów ze chyba nie wyobrażają sobie z każdym rozmawiaćToż to tortury... A nie możesz zadzwonić do embriologow? Ogólnie chyba ma się prawo wiedzieć. Pewnie klinika nie chce się bawić w telefony...
Właśnie pisz LuuLaaLuuLaa, jakieś informacje?
LuuLaa, jakieś informacje?
Niestety nic, cisza. Dziś minęła 5 doba.Właśnie pisz LuuLaa
A ja wczoraj poczułam pierwsze ruchy. Rano wieczorem i dzisiaj też mnie "puka"![]()
Pewnie jutro zadzwonią! Czekamy na wieści!Niestety nic, cisza. Dziś minęła 5 doba.
Na pewno dzisiaj będzie informacja! Daj koniecznie znaćNiestety nic, cisza. Dziś minęła 5 doba.
Chyba sraczki dostanę z tego oczekiwania. Ale mam nadzieję że przynajmniej jeden jest, skoro nic się nie odzywają..Na pewno dzisiaj będzie informacja! Daj koniecznie znać![]()
Gdyby nie było to by dzwonili szybciej. Czekamy...Chyba sraczki dostanę z tego oczekiwania. Ale mam nadzieję że przynajmniej jeden jest, skoro nic się nie odzywają..