Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
LuuLaa spróbuj zaszaleć w weekend. Umów się ze znajomymi czy wyskocz gdzieś na weekend żeby nie myśleć. Wiem jakie to ciężkieHej wam- tak dla informacji- wizytę mam w piątek....czym bliżej tym bardziej się boję, myślałam że będę umiała podejść na chłodno, ale nie da się. Strach przed kolejną porażką jest coraz większy.
Jesteśmy z TobąHej wam- tak dla informacji- wizytę mam w piątek....czym bliżej tym bardziej się boję, myślałam że będę umiała podejść na chłodno, ale nie da się. Strach przed kolejną porażką jest coraz większy.
Rozumiem doskonale... która z nas nie wariowałaHej wam- tak dla informacji- wizytę mam w piątek....czym bliżej tym bardziej się boję, myślałam że będę umiała podejść na chłodno, ale nie da się. Strach przed kolejną porażką jest coraz większy.
Nie chce zapeszać, ale choróbska jakoś nas omijają w tym sezonie. Tfu tfu!
Od razu inne samopoczucie, prawda? U Ciebie już kończy się tzw czwarty trymestr i faktycznie przełożyło się to na np lepszy sen maluszka. Super! Wy macie jutro fizjo, a jutrzejszy dzień to jedyny w tym tygodniu bez pójścia z Majka do specjalistyU nas na szczęście problemy z brzuchem się skończyły. Daję jej błonnik jedną saszetkę dziennie.mamy jedną albo dwiedziennie.
I w końcu przesypia pół nocy ciągiem bez płaczu i wiercenia się. Jak zje o 19 i uśnie przed 20 to budzi się tak o 1-2 w nocy. W dzień jeszcze dużo śpi bo tak godzinę po jedzeniu zaczyna marudzić i trzeba usypiać pannę.oczywiście usypia z naszym telefonem w wózkubo przy dźwięku suszarki do włosów.
Miesiąc temu na szczepieniu ważyła 4.5 kilo to mi pielęgniarka powiedziała że za dużo przybiera na wadze bo 300 gram na tydzień a jak byliśmy wczoraj na podanie tego na rotawirusa to waży 5 kilo i wychodzi 125 gram na tydzień , to mi powiedziała że za mało .......no nie dogodzi( Maja pewnie już więcej waży )
I jeszcze lekarka się mnie pyta czy nie mogła bym jej wybudzać na karmienie w tej długiej przerwie
A tak poza tym to Emilka jest już bardzo „rozgadanym„ dzieckiem , ostatnio nie lubi leżenia na plecach bo zaczyna się drzeć jak by ją łóżko czy mata parzyły
I my niestety też mamy problem z napięciem mięśniowym przez to że się prężyła jak ją bolał brzuch.
Byliśmy dwa razy u fizjoterapeuty , dostaliśmy ćwiczenia do domu ale przez to że mała nie chce leżeć ciężko jest mi z nią ćwiczyć, dobrze że chociaż leżenie na brzuchu polubiła i już nie płacze. A musi leżeć na brzuchu żeby jej się główka wyrównała Teraz wizytę u fizjoterapeuty mamy w piątek.
Powiem wam że jak mała już tak nie męczy się z tym brzuchem to i ja jestem spokojniejsza i wyspanai mogę więcej rzeczy w domu zrobić no i w końcu normalnie na spokojnie zjeść i wypić coś ciepłego .
Tak , jutro fizjo. Zobaczymy co nam powie. My z ćwiczeń to mamy takie uciskanie z boku między żebrami ale niestety mała nie chce leżeć na plecachOd razu inne samopoczucie, prawda? U Ciebie już kończy się tzw czwarty trymestr i faktycznie przełożyło się to na np lepszy sen maluszka. Super! Wy macie jutro fizjo, a jutrzejszy dzień to jedyny w tym tygodniu bez pójścia z Majka do specjalistyrównież dostałyśmy zestaw ćwiczeń do domu, rozkładamy mate i robimy treningi
malutka ładnie główkę podnosi, musimy tylko popracować nad symetria. Majka waży 5450 g
![]()
Emilka bardzo ładnie wychodzi z asymetrii i napięciaTak , jutro fizjo. Zobaczymy co nam powie. My z ćwiczeń to mamy takie uciskanie z boku między żebrami ale niestety mała nie chce leżeć na plecach
Dobrze że już na brzuchu nie płacze.
Ona mało na brzuchu leżała na początku przez ten refluks .
A przez to że dużo śpi tak do 14 to ciężko jest nam dobrać godziny wizyt. Bo po południu jest w trybie „sama nie wiem czego chcę„![]()