• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2022

reklama
To jest tak: jak mnie coś boli/ szczyka to martwię się czy coś złego się nie dzieje, a jak nic mi nie dolega to martwię się czy wszystko ok....bzika dostanę. Jem za troje, dużo odpoczywam i często mam drzemki. Nie wiem jak przetrwam ten 1 trymestr....tak bardzo się boję (wizyta ♡ 8 maj- wtedy to już wogole zawał)
Ale to dobre wiesci😊❣️
Kurcze, jakbym siebie widziała ponad trzy lata temu🙈🙉🙊 niby pierwszy trymestr pod tym wzgledem najgorszy.... ale u mnie byla cała ciąża taka...pamiętam ten starch... w sumie to uspokajałam się na tydzień po każdej wizycie, a z każdym kolejnym dniem znów ten strach.
Jeżeli mogę cokolwiek doradzic/powiedzieć... staraj się nie bać, staraj się nie analizować... przyjmij co los Wam dal.... żebyś mogła z tej ciąży się cieszyć
Mam dobre przeczucie co do Was🍀 ❣️
Niech to nasze forum w końcu wymrze śmiercią naturalna z powodu braku nowych chętnych na brzuszek 😁😅

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry