reklama
Ja bym brała wg terminu z transferu. W razie czego lepiej więcej wziac niż mniej. Poza tym z tego schodzi się powoli, chhba że masz bardzo mała dawkę. Jak się czujesz?Kobietki mam pytanie. Dziś zauważyłam że w zleceniu od lekarza encorton mam brać do 8tc. Dziś jest 8t6d. Ale tydz temu z usg był 6t3d (+/- 4 dni). Mam sugerować się tym co jest na usg czy tym ci wskazuje kalendarz?
Mam tylko dawkę 5 mg. Nie wiedziałam co zrobić i już dziś nie wzięłam. A lekarz jeszcze nie odpisał...Ja bym brała wg terminu z transferu. W razie czego lepiej więcej wziac niż mniej. Poza tym z tego schodzi się powoli, chhba że masz bardzo mała dawkę. Jak się czujesz?
Cycki mnie bolą bardzo poza tym jestem bardzo senna, ale nie wiem czy to nie przez proga. Jestem zesrana - w śr wizyta.
Mnie też cycki bolały i spałam chyba przez 3 miesiące dzień i noc! Dodatkowo mnie mdliło. Zastanawiam się jak kobiety sobie radzą jak mają już maluszka na pokładzie bo ja byłam "zwlokami". To raczej nie od proga tylko od ciąży było bo pierwsze 2 tyg od testu na tych samych lekach mogłam gory przenosić że szczęścia!!!Mam tylko dawkę 5 mg. Nie wiedziałam co zrobić i już dziś nie wzięłam. A lekarz jeszcze nie odpisał...
Cycki mnie bolą bardzo poza tym jestem bardzo senna, ale nie wiem czy to nie przez proga. Jestem zesrana - w śr wizyta.
Jejku czekamy do środy!
A ja bym brała do środy i w środę zapytała swojego lekarza na wizycie.Mam tylko dawkę 5 mg. Nie wiedziałam co zrobić i już dziś nie wzięłam. A lekarz jeszcze nie odpisał...
Nic Ci nie będzie jak weźmiesz kilka dni dłużej
Ale w środę idę już do innego lekarza w swoim mieście. Nie wiem czy będzie się znał.A ja bym brała do środy i w środę zapytała swojego lekarza na wizycie.
Nic Ci nie będzie jak weźmiesz kilka dni dłużej
Powinien się znać...Ale w środę idę już do innego lekarza w swoim mieście. Nie wiem czy będzie się znał.
Pamiętam, ale na pewno miał doczynienia z ciążami z in vitro. Powinien wiedzieć, z resztą, nawet jak weźmiesz tydzień dłużej to nic się dziać nie będzie.Ale w środę idę już do innego lekarza w swoim mieście. Nie wiem czy będzie się znał.
Ja pamiętam jak odstawiałam leki po transferze to razem z moją lekarka i tak zrobiliśmy to wolniej niż zalecał dr z kliniki i nic się nie działo a miałam spokojniejsza głowę

Mi tak samo lekarz z kliniki kazał odstawić prolutex to zaczęłam plamić! I moja lekarka mi go przepisywała jeszcze miesiąc czy dwa dłużej i było ok!Pamiętam, ale na pewno miał doczynienia z ciążami z in vitro. Powinien wiedzieć, z resztą, nawet jak weźmiesz tydzień dłużej to nic się dziać nie będzie.
Ja pamiętam jak odstawiałam leki po transferze to razem z moją lekarka i tak zrobiliśmy to wolniej niż zalecał dr z kliniki i nic się nie działo a miałam spokojniejsza głowę![]()
reklama
Pamiętam, ale na pewno miał doczynienia z ciążami z in vitro. Powinien wiedzieć, z resztą, nawet jak weźmiesz tydzień dłużej to nic się dziać nie będzie.
Ja pamiętam jak odstawiałam leki po transferze to razem z moją lekarka i tak zrobiliśmy to wolniej niż zalecał dr z kliniki i nic się nie działo a miałam spokojniejsza głowę![]()
No ale co teraz jak już dziś nie wzięłam. A mam go brać zawsze rano?Mi tak samo lekarz z kliniki kazał odstawić prolutex to zaczęłam plamić! I moja lekarka mi go przepisywała jeszcze miesiąc czy dwa dłużej i było ok!