reklama
Dobrze, że wzięłaś i teraz normalnie rano bierz.No ale co teraz jak już dziś nie wzięłam. A mam go brać zawsze rano?
Będzie dobrze
Dziewczyny dziś co innego mnie niepokoi... jakieś dwa tyg temu bardzo pogorszyła mi się cera. Miałam mnóstwo malutkich krostek na czole i suchą skórę. A teraz zauważyłam że zaczyna być ładna gładka, krostki znikają. Skórana twarzy jest napięta i nawilżona. Czy to nie zły znak? Ja ocipieje.....
W ciąży skóra i włosy są bardzo dobre dlatego w ciąży wygląda się super. Oczywiście czasami jest odwrotnie. Ja całe życie wypryski a w ciąży ani jednego nie miałam!Dziewczyny dziś co innego mnie niepokoi... jakieś dwa tyg temu bardzo pogorszyła mi się cera. Miałam mnóstwo malutkich krostek na czole i suchą skórę. A teraz zauważyłam że zaczyna być ładna gładka, krostki znikają. Skórana twarzy jest napięta i nawilżona. Czy to nie zły znak? Ja ocipieje.....![]()
Dopisz to do uroków ciąży i się nie przejmujDziewczyny dziś co innego mnie niepokoi... jakieś dwa tyg temu bardzo pogorszyła mi się cera. Miałam mnóstwo malutkich krostek na czole i suchą skórę. A teraz zauważyłam że zaczyna być ładna gładka, krostki znikają. Skórana twarzy jest napięta i nawilżona. Czy to nie zły znak? Ja ocipieje.....![]()
Ale piękne zarodki!!!Boże, dziewczyny! Finalnie mamy 4 blastocysty. 3x 5aa i 1x5bb
Szok, biorąc pod uwagę poprzednie procesury![]()
Kinga123..
Zaangażowana w BB
Super gromadkaBoże, dziewczyny! Finalnie mamy 4 blastocysty. 3x 5aa i 1x5bb![]()
reklama
Wow! Świetnie. No to teraz czekamy na transfer.Boże, dziewczyny! Finalnie mamy 4 blastocysty. 3x 5aa i 1x5bb