reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2022

reklama
Ona od początku lubi wózek (w dzień nadal śpi w gondoli i na noc ją usypiam w wózku i przekładam do łóżeczka ), szumy były potrzebne tylko do usypiania
Chociaż teraz spacerówka na dłużych spacerach parzy w tyłek 😂
A ok. Myślałam że chodziłaś z szumem żeby nie płakała...

reklama
@MamaAniola co tam u Majeczki? I w ogóle pisz co słychać bo się nic nie odzywasz
Ja tu tak trochę z ukrycia 😉 jestem, sprawdzam co u Was słychać 😀

Mam nadzieję, że nie będę się powtarzać. Totalnie nie pamiętam co już pisałam. U Majki bardzo dobrze! Umówiłam się na konsultacje z moją sprawdzona fizjo, która bardzo pozytywnie oceniła postępy Majki i uznała, że kontynuowanie rehabilitacji nie ma najmniejszego sensu. Muszę w najbliższych tygodniach i miesiacach obserwować rozwoj malej, ale najważniejsze - centrum rehabilitacji możemy sobie odpuścić. Maja robi ogromne postępy. Przytrzymywana stoi i próbuje robić pierwsze kroki. Jak napięcia puściły tak stała się pogodnym, roześmianym maleństwem.

U nas się dzieje, chyba drugie półrocze tego roku to najbardziej intensywny czas w moim życiu. W pozytywnym tego słowa znaczeniu. Chyba odreagowujemy czas ciąży, problemów zdrowotnych meza I trudnych poczatkow z dzidzia. Wrzesien to dla nas czas dogrywania grafików oraz czas 'obwachiwania sie' w nowych placówkach. Syn zmienił przedszkole, córka poszła do przyszkolnej zerowki. Zaprzyjaźniamy się z otoczeniem i nowymi ludźmi :)

A jak tam u Was?

reklama
Do góry