Powodzenia równieżOooo cudnie! Trzymam mocno kciuki, daj znać jak punkcja.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia równieżOooo cudnie! Trzymam mocno kciuki, daj znać jak punkcja.
To trzymam kciukiJeśli punkcja się powiedzie to u mnie świeży transfer w okolicy środy![]()
Jeszcze dorzuć do tego dużo pozytywnego nastawienia i będzie kompletTemat wałkowany, ale jakieś rady przed transferem? Koktajl z burakiem dzisiaj zaczęłam pić, skarpetki z ananasem są, fryteczki na sobotę zaplanowane, lecę na estrofemie i luteinie, a od soboty jeszcze nospa. Zdrowa dieta, bogata w białko i elektrolity jest od czasu stymulacji. Czy coś pominęłam?
Dokładnie to samo miałam pisaćJeszcze dorzuć do tego dużo pozytywnego nastawienia i będzie komplet![]()
Zgadza sięA dobrze kojarzę, że u Ciebie Bx i brak implantacyjnych? Czy cos jeszcze? I co oprócz accofilu masz?
Ja mam Bx, brak implantacyjnych i Pai w hetero 4g/5g. Lekarz z kliniki dał mi accofil 30, cały zastrzyk kilka dni przed transferem, a potem połowę co trzeci dzień. I do tego neoparin 40mg od transferu.
u mnie też nie ma okresu, brzuch ćmi. No ale u mnie do piątku to luzik@LadyCaro Jak dzisiaj? Bo ja 31dc i czysto. Powinnam się dzisiaj na biało.ubrac do pracy to bym wywołała. A mój żartuje ze mnie żebym test ciążowy zrobiła.