miszka0109
Fanka BB :)
Kochana wczoraj brzuch mnie mega bolał a dziś już jest ok. Co jakiś czas boli ale to jest do zniesieniaTrzymam kciuki żeby wszystkie dotrwały do końca
A jak przeszłaś punkcję? Jak się czułaś i czujesz teraz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana wczoraj brzuch mnie mega bolał a dziś już jest ok. Co jakiś czas boli ale to jest do zniesieniaTrzymam kciuki żeby wszystkie dotrwały do końca
A jak przeszłaś punkcję? Jak się czułaś i czujesz teraz?
Ja miałam dojrzałych 17 jajeczek. W pierwszej procedurze 6 zarodków nie przeżyło do 5 doby. W kolejnej procedurze rozmrożono pozostałe 11 z czego otrzymaliśmy 3 zarodkiDziewczyny a jaka jest optymalna liczba wychodowanych komórek? Mi na razie po pierwszej kontroli lekarka naliczyła 11. I jak zapytałam czy to dobrze to powiedziała że liczyła na więcej. No ale ze ogólnie się liczy jakość nie ilość. Mam 36lat.
Ic5289 Powodzenia! Jak się czujesz?
Co pijecie? Może też zaczne@LadyCaro jak tam, zaczęłaś pić ten zakwas? Ja właśnie wypiłam szklaneczkę i nie powiem, żeby to była jakaś przyjemność
Ale moja koleżanka jest w 3 miesiącu ciąży i ma anemię, więc jestem zmotywowana, żeby od dziś pić po pół buteleczki dziennie. Takie wyzwanie grudniowe![]()
jakoś mi z głowy wyleciało@LadyCaro jak tam, zaczęłaś pić ten zakwas? Ja właśnie wypiłam szklaneczkę i nie powiem, żeby to była jakaś przyjemność
Ale moja koleżanka jest w 3 miesiącu ciąży i ma anemię, więc jestem zmotywowana, żeby od dziś pić po pół buteleczki dziennie. Takie wyzwanie grudniowe![]()
zakwas z burakaCo pijecie? Może też zaczne
Spoko ja dziś sobie kupiłam sok z buraka z jablkiem z Tymbarku szału nie mazakwas z buraka
W biedrze to nie wiem, ale w Lidlu na lodówkach jestjakoś mi z głowy wyleciałomoże jutro męża wyślę po zakwas. A w biedrze jest jakiś dobry?