AScarlett
Moderator
Tez chodziłam do niego do luxmedu na usg i sam mi wypisał skierowanie do gyncentrum dodatkowoIdę do niego w luxmed właśniea na NFZ zapisałam się do dr Goreckiej w hi gen
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez chodziłam do niego do luxmedu na usg i sam mi wypisał skierowanie do gyncentrum dodatkowoIdę do niego w luxmed właśniea na NFZ zapisałam się do dr Goreckiej w hi gen
![]()
Pojawił się błąd, beta 19,2a co z tą Twoją betą wiadomo coś ?
Mnie dopadło w 1 ciąży i trzymało do 5 miesc . Innej opcji nawet nie zakładammnie wgl nic z takich typowych objawów nie dopadło w sensie żadnego rzygania itp życzę i Tobie tego![]()
Dziewczyny przyszły wyniki........... Jak to cholera interpretować? 6 dpt
Progesteron 21,72
Beta-HCG total 3,70
Ciąża jest od 5 ale może szybko wyłapałaś i dopiero ruszyłaDziewczyny przyszły wyniki........... Jak to cholera interpretować? 6 dpt
Progesteron 21,72
Beta-HCG total 3,70
Jedziemy na tym samym wózku mój wynik bety 3,9 powtarzam w środę bo zawsze w tym lab miałam <2,3Ciąża jest od 5 ale może szybko wyłapałaś i dopiero ruszyłasprawdź za dwa dni
U nie to samo... kurcze ale to trudne.Jedziemy na tym samym wózku mój wynik bety 3,9 powtarzam w środę bo zawsze w tym lab miałam <2,3
Mega byłam już strasznie źle nastawiona a tu gdzies znów pojawia się nadzieję że jednak się udało. A jaki miałaś zarodek ja blastka 2AA i transfer miałam 2.12 o 13:30 więc może jeszcze ma czas i ruszyU nie to samo... kurcze ale to trudne.