GratulacjeNie chciałam spamować tymi kreskami już, jutro pojadę na betę, ale skoro pytasz , to dzisiaj wygląda to tak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeNie chciałam spamować tymi kreskami już, jutro pojadę na betę, ale skoro pytasz , to dzisiaj wygląda to tak
Kurcze, dziewczyno, jak ja trzymam te kciuki mocno!!!Nie chciałam spamować tymi kreskami już, jutro pojadę na betę, ale skoro pytasz , to dzisiaj wygląda to tak
Piękne kreseczkiNie chciałam spamować tymi kreskami już, jutro pojadę na betę, ale skoro pytasz , to dzisiaj wygląda to tak
i to jaaaakdzięki
Nie wiem, chyba nie tylko Ty bo już wcześniej słyszałam take słowa, że dziewczyny czekają na mój transfer jak na swój. To mega miłe, meć tyle wsparcia![]()
Jest!Nie chciałam spamować tymi kreskami już, jutro pojadę na betę, ale skoro pytasz , to dzisiaj wygląda to tak
Wrzesień bo wtedy pierwsza urodzisz a nie będziesz czekać jak na skazanie, jak będą rodzic już końcem lipca a Ty na sam koniec zostanieszTak ciemniejewygląda na to, że jestem
Ja za Ciebie też trzymam, styczeń będzie Twój!️
️ Pewnie, że nie ucieknę! zostaję z Wami też
do wątku mamowego też zamierzam dołączyć tylko nie wiem gdzie lepiej, termin wychodzi mi graniczny, na końcówkę sierpnia (29). Wątek sierpniowy już od dawna funkcjonuje wszystkie przyszłe mamy się tam dobrze znają, sporo do nadrobienia czy do wrześniowych, które powstaną
![]()
Dawaj tu i tuTak ciemniejewygląda na to, że jestem
do wątku mamowego też zamierzam dołączyć tylko nie wiem gdzie lepiej, termin wychodzi mi graniczny, na końcówkę sierpnia (29). Wątek sierpniowy już od dawna funkcjonuje wszystkie przyszłe mamy się tam dobrze znają, sporo do nadrobienia czy do wrześniowych, które powstaną
![]()
Idź na wrześniowe. Ja mam koniec czerwca a poszłam na lipcowe z racji że raz jak byłam na wątku i byłam ostatnia z terminemm -ja nie miałam nawet wizyty a dziewczyny prenatalne. I się bardzo stresowałam.Tak ciemniejewygląda na to, że jestem
![]()
O i to mi się podoba