U
użytkowniczka 212
Gość
szczerze to nikt, tylko z ciekawości pytamTy taka napalona czy mąż?mi ani przed ani po seks do głowy nie przychodził
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
szczerze to nikt, tylko z ciekawości pytamTy taka napalona czy mąż?mi ani przed ani po seks do głowy nie przychodził
![]()
Nie kombinuj, daj się dziecku spokojnie wgryzaćszczerze to nikt, tylko z ciekawości pytam![]()
Noo i pamiętaj, że od teraz musisz odpuścić gorące kąpieleszczerze to nikt, tylko z ciekawości pytam![]()
taaak, wiem.Noo i pamiętaj, że od teraz musisz odpuścić gorące kąpiele![]()
ja czekałam do wizyty na zgodę od lekarza.ej a po transferze wolno seks czy nie?
Przyzwyczajaj siętaaak, wiem.
Ja powiem Wam więcej, że na tym progesteronie to nie mogę nawet myśleć o seksiezawsze właśnie poowu jak rośnie prog to seks możenie istnieć. Także spoko. Teraz właśnie się grzeje, mam grube skarpety, bo trzeba ogrzewać macicę
A w ogóle byliśmy na zakupach i ja zabrałam torbę na góre po schodach a Stary potem do mnie z takimi oczami, że dlaczego ja w ogóle coś noszę cięższegops ta torba nie była taka ciężka
![]()
Wolę się narazie nie przyzwyczajać, bo wiadomo. Szanse pół na pół.Przyzwyczajaj sięja się nadal irytuje, jak mi wszyscy bliscy wszystko z rąk zabierają, bo przecież nie mogę dźwigać. Czuje się jak ułomna chwilami
![]()
No i piękna betaMam betęi prożka...