Agunia1401
Moderator
Tak jak się uda to zajście w moje urodziny a poród w urodziny mężaOby wszystko pomyślnie się ułożyło i życzę Ci z całego serca pięknego prezentu na urodziny️
️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jak się uda to zajście w moje urodziny a poród w urodziny mężaOby wszystko pomyślnie się ułożyło i życzę Ci z całego serca pięknego prezentu na urodziny️
️
Boooze moj tez potrafi chrapać. Jak jest zmęczony to już w ogole. Nie znam innego sposobu jak przenieść się w nocy do innego pokojuhaha no to ja akurat śpię 6, ale dla mnie bez ttabletek to sukces. Niestety o 5 budzi mnie chrapiący mąż i nie idzie już zasnąć...
Macie jakieś rady na chrapiącego chłopa?![]()
Mój też chrapiehaha no to ja akurat śpię 6, ale dla mnie bez ttabletek to sukces. Niestety o 5 budzi mnie chrapiący mąż i nie idzie już zasnąć...
Na chrapiącego męża najlepszy jest… inny mążhaha no to ja akurat śpię 6, ale dla mnie bez ttabletek to sukces. Niestety o 5 budzi mnie chrapiący mąż i nie idzie już zasnąć...
Ja spie codziennie w stoperachhaha no to ja akurat śpię 6, ale dla mnie bez ttabletek to sukces. Niestety o 5 budzi mnie chrapiący mąż i nie idzie już zasnąć...
no ja wychodzę, a on potem przychodzi i prosi, żebym wróciła i że już nie będzie, bo mu mnie szkodaBoooze moj tez potrafi chrapać. Jak jest zmęczony to już w ogole. Nie znam innego sposobu jak przenieść się w nocy do innego pokoju![]()
własnie ja z reguły usypiam pierwsza, ale potem budzę się własnie 4 - 5 i wtedy mi już cieżko zasnąć. I tym sposobem od kilku dni śpię po 5 godzin na dobęNa chrapiącego męża najlepszy jest… inny mąża tak na serio.. to znam Twój ból. Mój chrapie, więc go budzę żeby nie chrapał bo nie mogę spać, wtedy on mi mówi że go budzę i ma problem z zaśnięciem… i tym oto sposobem nie wysypiamy się oboje
To jest duży problem, ale próbuje usnąć pierwsza i jakoś czasem wychodzi.
ja też, ale niestety ja ich nie mogę tak noc w noc bo mam tendencję do zatykania uszuJa spie codziennie w stoperachtakich woskowych