reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej dziewczyny, jestem po nieudanym transferze 4BB. Mam jeszcze 2 mroziaczki 4BC. Czy miał ktoś zarodek z taką klasą 4BC i udało mu się uzyskać ciążę?
Następny transfer mam mieć w styczniu. Bardzo stresuję się, że znowu się nie uda

Hej dziewczyny, jestem po nieudanym transferze 4BB. Mam jeszcze 2 mroziaczki 4BC. Czy miał ktoś zarodek z taką klasą 4BC i udało mu się uzyskać ciążę?
Następny transfer mam mieć w styczniu. Bardzo stresuję się, że znowu się nie uda
pamiętaj że klasa to tylko ocena wizualna😉 każda blastka to szansa na ciążę.

Miałam w listopadzie punkcję i leżałam na sali z dziewczyną która ma 2 letniego synka z blastki 2bc a teraz miała podaną 3aa i się nie udało.

Dziewczyny, w te Święta życzę Wam przede wszystkim kolejnych pokładów siły do dalszej walki, a tym, które już są na dobrej drodze, aby nic nie zakłóciło już Waszego spokoju. 🍀

My dostaliśmy przed chwilą swój prezent pod choinkę w postaci jednej jedynej ❄️, która mam nadzieję spełni nasze marzenie już w styczniu.

Ja w Naturalnej miałam cień cienia 5 dni po okresie to nie wiem który dzień na transferowe, ale na pewno nie 6dt, jak liczę że 28 dni cykl. Teraz ten cień to mi pyskuje w domu 4 latka :)

To jest akurat bardzo słaby przykład pod tym kątem. Bo na 99,9% po prostu przesunęła Ci się owulacja.
Ja zaszłam w ciąże w okolicach 33 dnia cyklu. Czy to oznacza, że mój pozytywny test, który był jakoś w 50dc był pozytywny dopiero 19 dni po spodziewanym okresie? No nie, był typowo 14dpo (nie testowałam wtedy wcześniej)

Kochana ja mam córeczkę z 2 BB więc masz dużo lepszy zarodek 🥰🥰

reklama
Do góry