penguinlicious
Fanka BB :)
To dopiero 5dpt, jeszcze się może kreska pojawićnic nie ma dalej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dopiero 5dpt, jeszcze się może kreska pojawićnic nie ma dalej
spokojnie, jest jeszcze wcześnieAni cienia
pamiętaj że klasa to tylko ocena wizualnaHej dziewczyny, jestem po nieudanym transferze 4BB. Mam jeszcze 2 mroziaczki 4BC. Czy miał ktoś zarodek z taką klasą 4BC i udało mu się uzyskać ciążę?
Następny transfer mam mieć w styczniu. Bardzo stresuję się, że znowu się nie uda
Miałam w listopadzie punkcję i leżałam na sali z dziewczyną która ma 2 letniego synka z blastki 2bc a teraz miała podaną 3aa i się nie udało.Hej dziewczyny, jestem po nieudanym transferze 4BB. Mam jeszcze 2 mroziaczki 4BC. Czy miał ktoś zarodek z taką klasą 4BC i udało mu się uzyskać ciążę?
Następny transfer mam mieć w styczniu. Bardzo stresuję się, że znowu się nie uda
Ja w Naturalnej miałam cień cienia 5 dni po okresie to nie wiem który dzień na transferowe, ale na pewno nie 6dt, jak liczę że 28 dni cykl. Teraz ten cień to mi pyskuje w domu 4 latka![]()
Kochana ja mam córeczkę z 2 BB więc masz dużo lepszy zarodekHej dziewczyny, jestem po nieudanym transferze 4BB. Mam jeszcze 2 mroziaczki 4BC. Czy miał ktoś zarodek z taką klasą 4BC i udało mu się uzyskać ciążę?
Ja tez mam córkę z 2 BB. Zostal Nam jeszcze 2CB.Kochana ja mam córeczkę z 2 BB więc masz dużo lepszy zarodek![]()