U
użytkowniczka 212
Gość
czy jest sens, żebym coś suplementowała dodatkowo przez ten miesiąc?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę, że tak. Aktywny folian, kwasy omega, witamina D, będziesz drugi raz podchodzić do stymulacji?czy jest sens, żebym coś suplementowała dodatkowo przez ten miesiąc?
akurat to co wymieniłaś suplementuje już od miesięcy na szcęścieMyślę, że tak. Aktywny folian, kwasy omega, witamina D, będziesz drugi raz podchodzić do stymulacji?
To w takim razie jeszcze NAC, Resveratrol, melatoninę na noc, to dobrze, że macie jeszcze czas, bo ta suplementacja jest naprawdę ważna dla komórekakurat to co wymieniłaś suplementuje już od miesięcy na szcęście
Tak, mamy w planach w kolejnym cyklu od razu podejść
Rozumiem Cię bardzo, ja też miałam nieudany transfer zarodka 5AA, wszyscy bardzo byli nastawieni w klinice, że pójdzie, a beta nawet nie drgnęła, a to była pierwsza nadzieja na jaką sobie pozwoliłam po 3 latach uciążliwego leczenia…powiem Wam, że bardziej mnie boli ten nieudany transfer niż mnie zabolał biochem
ja pierwszy śmiałam w 17dc - cykl sztuczny a teraz będzie grubo po 25dc też cykl sztuczny ale dokładnie jeszcze nie wiem któryDziewczyny w którym dniu cyklu miałyście transfer zarodka mrożonego?
kancelaria@mz.gov.pl@Devin na jakiego maila pisałaś w sprawie kosztów w swojej klinice ?Sorki ,że wywołuje ale tylko ty mi zapadłaś z tym w pamięć
![]()