Devin
Moderator
Ja pamiętam że na jajka brałam koenzym q10akurat to co wymieniłaś suplementuje już od miesięcy na szcęście
Tak, mamy w planach w kolejnym cyklu od razu podejść
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pamiętam że na jajka brałam koenzym q10akurat to co wymieniłaś suplementuje już od miesięcy na szcęście
Tak, mamy w planach w kolejnym cyklu od razu podejść
Tak, ja też! Zapomniałam o tym. W ogóle wtedy brałam całą garść supliJa pamiętam że na jajka brałam koenzym q10
U mnie dopiero 24dc na cyklu sztucznymDziewczyny w którym dniu cyklu miałyście transfer zarodka mrożonego?
Ja sobie kiedyś zrobiłam screena odpowiedzi na insta na takie pytanie. Wynika z niego, że rzeczywiście jest jedno USG i jedna "konsultacja" bez USG. AleNo tak. Dobrze wiedza ze ja z programu. Powiedzieli mi ,ze przysługuje mi jedno usg , które wykonali mi w 5 tyg![]()
Jesli chcesz zeby byl juz widoczny zarodek z serduszkiem to najlepiej poczekac do 6 tygodnia. A jak chcesz sprawdzić wczesniej pęcherzyk, czy wszystko ok to możesz iść wcześniejOgólnie po pozytywnej becie najlepiej umówić się na wizytę w klinice powyżej 6tyg, tak? Wcześniej nie ma sensu?
U mnie odstawienia proga= okres max do 2 dni, często bywał zaraz następnego dnia.no odstawiłam go już 2 dni temu... (nie oceniajcie, ja po prostu wiedziałam, że nic z tego nie będzie)
W 18 dcDziewczyny w którym dniu cyklu miałyście transfer zarodka mrożonego?
Z czego wynikało tak późne podanie zarodka ?U mnie dopiero 24dc na cyklu sztucznym
Ja jadłam 3 orzechy brazylijskie dziennie. Już nie pamiętam na co to miało działać, ale jadłamczy jest sens, żebym coś suplementowała dodatkowo przez ten miesiąc?