Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobry przyrostMam wyniki. Co myślicie o przyroście po 72h? Wynik z 6dpt i 9dpt
Przyrost jak najbardziej w porządku. Lekarz mi też mówił, że jak 9dpt>100 to jest superMam wyniki. Co myślicie o przyroście po 72h? Wynik z 6dpt i 9dpt
Mój lekarz też dążył żeby był 40, ale i z progiem 20 da się utrzymać. Warto skonsultować z lekarzem progaPrzyrost jak najbardziej w porządku. Lekarz mi też mówił, że jak 9dpt>100 to jest super
Natomiast średni ten prog, wiem, że niektórzy kompletnie się tym nie martwia, ale mój lekarz mówi, że najlepiej żeby był >28
Ja mimo końskich dawek (cyclogest dopochwowowo3x, dupek3x, luteina 3x2 i 2 zastrzyki prolutexu proga utrzymuje około 35Mój lekarz też dążył żeby był 40, ale i z progiem 20 da się utrzymać. Warto skonsultować z lekarzem proga
Ja też brałam dużo proga i schodzę teraz a już 14tcJa mimo końskich dawek (cyclogest dopochwowowo3x, dupek3x, luteina 3x2 i 2 zastrzyki prolutexu proga utrzymuje około 35wczoraj lekarz mi powiedział, że zaczniemy schodzić w 12 tc…
ja już zeszłam z całego proga. Życie bez brania leków jest takie piękneJa mimo końskich dawek (cyclogest dopochwowowo3x, dupek3x, luteina 3x2 i 2 zastrzyki prolutexu proga utrzymuje około 35wczoraj lekarz mi powiedział, że zaczniemy schodzić w 12 tc…
Superja już zeszłam z całego proga. Życie bez brania leków jest takie piękne![]()
A zapytam z ciekawości, kiedy zaczęłaś odstawiać leki? Mi już chcą zacząć odstawiać, żeby całkowicie zejść do połowy stycznia i jakoś się boje, że to strasznie szybko…ja już zeszłam z całego proga. Życie bez brania leków jest takie piękne![]()
Na pewno będzie piękna betaKrew już upuszczona, czekam na przyrost betyale test chyba dziś ciemniejszy
![]()