Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
ŻartujeszOd 18.01 dr nasz jest na urlopie.
Może wcześniej mnie umówią.
Zobaczymy w piątek co się uda załatwić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ŻartujeszOd 18.01 dr nasz jest na urlopie.
No oby tak byłoMoże uda się nawet wcześniej umówić. Stymulację mogą rozpisać kilka dni przed nowym cyklem.
A skąd masz takie info?Od 18.01 dr nasz jest na urlopie.
Od dr. Na ostatniej mojej wizycie kazał mi się umówić między 7 a 17 stycznia bo od 18 ma urlop. Wczoraj próbowałam się nawet dodzwonić do kliniki, bo muszę o 2 dni przesunąć wizytę, plus chciałam się zapytać do kiedy go nie ma ale nie dodzwoniłam się. 20 min byłam pierwsza w kolejceA skąd masz takie info?
Ja jak piłam to zamiast połknąć tabletkę to wkładałam ja dopochwowoDziewczyny jutro mam dawkę rano i wieczorem estrofem, 10dc wypada 4stycznia i mam wizytę. Pytanie czy mige jeszcze wyspic jutro przysłowiową lampkę prosecco wieczorem? Chodzi mi o interakcje z lekiem alkoholu czy już wstrzymac sie i tej lampki nie pić.
Będę trzymała kciuki najmocniej jak się daMiałam dzisiaj USG. Za tydzień we wtorek mam transfer... Moja ostatnia...
Niech ta ostatniaMiałam dzisiaj USG. Za tydzień we wtorek mam transfer... Moja ostatnia...