Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem! Haha! U mnie wszystko super! Dziś stuka Dzidzi 19+0Chyba już o nas @fckathy zapomniała![]()
Ale pięknieJestem! Haha! U mnie wszystko super! Dziś stuka Dzidzi 19+0mój brzuszek jeszcze malutki - tak jak go wybiło w okolicy 10-12 tygodnia to tak się mniej więcej dalej utrzymuje
ale Dzidzi ma już 290 gram i jakieś 22 cm plus minus, wiec jest już poważną kobietą
lozysko mam na przedniej ścianie, wiec ruchow żadnych jeszcze nie czuje, ale mała naciska mi na macice nieraz i twardniej mi brzuch w różnych punktach na chwile i można się z nią poprzepychać, co jest śmieszne
a co u Was? Nie wchodziłam nie czytałam, bo mi to nie służyło dobrze przez jakiś czas, wiec nic nie wiem.
DziękujeAle piękniedobrze przeczytać od Ciebie dobre wiadomości
trzymałam za Ciebie mocno kciuki
DziękujęDziękujeja za Ciebie i wszystkie inne „stare” staraczki rowniez
A Ty na jakim etapie?
Na 8 wrześniaNa kiedy wychodzi Ci termin?
Super! Tym razem na pewno już wszystko będzie dobrzeDziękujęU mnie świeży transfer się nie udał, a teraz po drugim beta rośnie
Na 8 września
Mam tylko preferencje, żeby wszystko było dobrzeSuper! Tym razem na pewno już wszystko będzie dobrzemasz jakies preferencje co do płci?