Artemida90
Fanka BB :)
o milo ze bede miec mentalne wsparcieSuper! To będziemy razem transferować![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o milo ze bede miec mentalne wsparcieSuper! To będziemy razem transferować![]()
To już 4 transfery chyba że kogoś pominelam, mi jutro ustali termin idę na usg jeszcze transfer @ic5289 @Artemida90 i @Motylkowa!o milo ze bede miec mentalne wsparcie![]()
Ja nie. Po prostu starałam się pamiętać o tym żeby to białko było w diecie w większej ilości niż zwykle i tyleDziewczyny, po stymulacjach IVF czy piłyście jakieś koktajle białkowe podczas stymulacji ?
Jeśli tak to jakie?
Ja jadłam skyry z biedronki i piłam bialkowe szejki czekoladowe i waniliowe z lidla.Dziewczyny, po stymulacjach IVF czy piłyście jakieś koktajle białkowe podczas stymulacji ?
Jeśli tak to jakie?
Ja teraz staram się codziennie pić koktajl białkowy z piątnicy i jem skyr.Dziewczyny, po stymulacjach IVF czy piłyście jakieś koktajle białkowe podczas stymulacji ?
Jeśli tak to jakie?
Ja akurat białko serwatkowe. Ale po prostu ważne, żeby dostaczać sporo białka jakkolwiek podczas stymulacji i po punkcjiDziewczyny, po stymulacjach IVF czy piłyście jakieś koktajle białkowe podczas stymulacji ?
Jeśli tak to jakie?
Ja robię smoothie białkowo owocowe praktycznie cały rok. Dodatkowo przy każdym transferze pije ten z buraka i arbuza.Dziewczyny, po stymulacjach IVF czy piłyście jakieś koktajle białkowe podczas stymulacji ?
Jeśli tak to jakie?
Ja podobnie do dziewczyn, skyr, jogurty proteinowe. Odżywek białkowych żadnych, bo nie lubię.Dziewczyny, po stymulacjach IVF czy piłyście jakieś koktajle białkowe podczas stymulacji ?
Jeśli tak to jakie?