Acard mam, ciśnienie kontroluje, zobaczymy co mój lekarz jeszcze zaleci na to. Pewnie częstsze kontrole.To mama się oszczędza, nie wiem czy możesz jakoś temu pomoc więcejgrunt że dziudzius rośnie w siłę i już z górki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Acard mam, ciśnienie kontroluje, zobaczymy co mój lekarz jeszcze zaleci na to. Pewnie częstsze kontrole.To mama się oszczędza, nie wiem czy możesz jakoś temu pomoc więcejgrunt że dziudzius rośnie w siłę i już z górki
![]()
cyclogest wypływał w miarę szybko, ale luteina to była u mnie loteria. Wypływała czasem po kilku hno ja tylko używam wkładki aż nie wypłynie później już nie bo nie lubię czuć wkładki
Też jestem w parens ale w RzeszowieMiłoja dzisiaj siedziałam w klinice I zastanawiałam się ile dziewczyn może być na forum, chociaż u mnie to wiem że z Parens to jest @spekoppar_ i nie ma więcej
ale dzisiaj pełna klinika siedzen brakowało...
Co daje ten koktajl?Zaczyna się przed, ja piłam jeszcze kilka dni po![]()
Jakie robiłaś badania? Estradiol i progesteron? Jesteś na sztucznym, prawda?Mam dziwne wyniki, czekam na telefon od lekarza, nie chce och czytać bo źle zrozumiem...
ja mam utrogestan, innych progesteronów tu raczej nie uznającyclogest wypływał w miarę szybko, ale luteina to była u mnie loteria. Wypływała czasem po kilku h![]()
Od 4dpt. Wtedy rano pojawił się mikro cień, wieczorem też. A rano 5dpt było widać już kreseczki na pinku przez szybkę@Lily_of_the_valley testowałaś od 5 dpt ?
Z tego co kojarzę pomaga w implantacjiCo daje ten koktajl?