Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To co dziewczyny jutro wielkie testowanie ?Ja też czekam do niedzieli, raczej jutro na ten moment nie planuje nic testować. Ale mi to zleciało bardzo szybko, bo mam nawał w pracy i nawet nie mam czasu myśleć za bardzo. A jak Twój progesteron, dodał Ci lekarz prolutex w końcu?
Ja skończyłam na tych. Wszystkie inne robiły mi siniaki :/Transfer w piątekestradiol podskoczyło do góry nie jakoś super ale wystarczająco, spytałam czy to wystarczy powiedział spokojnie. No to czekamy od jutra progesteron. Muszę jechać po leki. Prolutex coś pisałyście kiedyś o strzykawkach żeby mieć inne, czy to dotyczyło innego leku.
Hej hejwitaj i tutaj Karpatkochyba się znamy - jak synek? Ja aktualnie jestem po transferze -
Dziś 2dpt
Dziękuję wysyłam zdjęcie mężowi i niech kupi właściweSuper! <3
Do prolutexu musisz dokupić strzykawki i po dwie igły - jedna długa i gruba do wyciągania leku z fiolki, a druga do wstrzyknięcia w skórę. Ja do wstrzykiwania w skórę polecam któraś z tych ze zdjęcia. Miałam chudsze/krótsze i bardziej bolało bo dłużej wstrzykiwanie trwało.
Już poprosiłam męża żeby wziął te co Motylkowa napisała, jak się u mnie nie sprawdzą będę atakować następne. U każdego inaczej działa.Ja skończyłam na tych. Wszystkie inne robiły mi siniaki :/
Ten rocznik 2020 z kim nie rozmawiam każdy mówi że rozrabiakiHej heja dziękujemy, u nas dobrze, synek chodzi już drugi rok do przedszkola, w sierpniu skończy 5 lat i jest małym rozrabiaką
bywa slodziakiem i tak stwierdziliśmy, że skoro mamy możliwość refundacji to porwiemy się od nowa na całą procedurę i zobaczymy.
Widziałam w postach ze podchodziłaś do transferu i oczywiscie mocno mocno trzymam kciuki żeby Wiktorek miał rodzeństwo!wy z tego co kojarzę macie chyba z 10 zarodków?
także będzie miał rodzeństwo na pewno pytanie jak liczne
![]()
ja miałam insulinowki małe i mi się cały prolutex nie mieścił, jak kupisz o odpowiedniej pojemności to pewnie. A jakby co można dokupić same igły takie maleńkie praktycznie jak do insulinowek.Do prolutexu dobrać możliwie jak najcieńsze igły, chociaż mnie i tak za każdym razem bolało. Nienawidzę go![]()
A można używać do niego tych strzykawek insulinówek? Mają takie cienkie igiełki. Tylko zastanawiam się czy się sprawdzą.
Az lekarz powie, ze możesz odstawićDziękuję wysyłam zdjęcie mężowi i niech kupi właściwe
Już poprosiłam męża żeby wziął te co Motylkowa napisała, jak się u mnie nie sprawdzą będę atakować następne. U każdego inaczej działa.
A do kiedy bierze się zaszczyki Prolutex?